marinacopy Опубліковано: 7 лютого 2023 Опубліковано: 7 лютого 2023 Звездець. Ідіоти провізори. Гідазепам то транквілізатор а есциталопрам то антидепресант! Срань гасподня. Яке інколи приймати ти що, антидепресанти разово не діють то побічні ефекти, їх довго п'ють і без пропусків. Є можливість отримати посилку в окупованій території? Я могла би левану вислати чи той же гідазепам, погано з того добра не буде ясно що. Або трохи лоразепаму. Не знаю, якщо прям таке щоб було завжди то ліпше донорміл. Донорміл без рецепта, працює і не викликає залежності навідміну від гідазепаму. Є можливість придбати його??? Короче думаю так. Забери у мами есциталопрам. Взагалі. Мелатонін не знаю, на мене вже сто років не діє, якщо подіє на маму то чудово, а як ні то сондокс, донорміл і тд. А як і то не варіант, то можна відправити транки
Outlawif Опубліковано: 7 лютого 2023 Опубліковано: 7 лютого 2023 Фенибут можно разово. Эсциталопрам НЕЛЬЗЯ разово. Не 2-3 недели, там курсы от полугода. И это точно не снотворное. До жопы тот мелатонин, явно дело в тревожности, раз зепам помогает. Выкинь его вообще.
marinacopy Опубліковано: 7 лютого 2023 Опубліковано: 7 лютого 2023 Ну так я тоже самое сказала. Пробовать лучше донормил ну он точно должен быть, я думаю. И если все плохо, помочь товарищу, выслав бензо
Magnum_357 Опубліковано: 7 лютого 2023 Опубліковано: 7 лютого 2023 А Корвалол / Барбовал? Начать с минималки по инструкции перед сном, если поможет, немного на нем посидеть и уменьшая дозу слезть. Вроде в капсулах тоже есть, если капли не подходят.
marinacopy Опубліковано: 7 лютого 2023 Опубліковано: 7 лютого 2023 Тоже вариант, но ввиду быстро нарастающего толера лучше все же донормил и его дженерики. Уж поверь, я знаю о чем говорю, 5 лет на нем беспрерывно сидела, никакого синдрома отмены и тд. А корвалол 2 недели потолок и нужен перерыв. Потому шо если ужрать полбанки то будет плохенько
AT0N Опубліковано: 7 лютого 2023 Опубліковано: 7 лютого 2023 Є можливість отримати посилку в окупованій території? Нажаль, майже рік як ніт. Барбовал? Приймала після операції - каже 0 ефекту. Але тоді був пік стресу, може зараз краще подіє.
marinacopy Опубліковано: 7 лютого 2023 Опубліковано: 7 лютого 2023 Тоді Антон, шукай першочергово донорміл та його дженерики. І якщо є можливість скажи що взагалі є із седативів там у вас. Будемо думати по факту що робити
Magnum_357 Опубліковано: 7 лютого 2023 Опубліковано: 7 лютого 2023 Атон, на пике стресса лично я дозу повышал. Если мама принимала 30-40 капель и ничего не чувствовала, можно чуть-чуть повысить. Здесь все индивидуально. В свое время невропатолог говорила, что можно до 80 капель, а дальше, если не работает, уже не нужно. Тогда остается вариант с донормилом/сандоксом. Я почему написал про Барбовал, он обычно есть в аптеках, хотя пока мой город был в оккупации, повыметали даже его. Пришлось через знакомых с Запорожья вести.
Cardopusher Опубліковано: 7 лютого 2023 Опубліковано: 7 лютого 2023 Кстати. Донормил мне когда-то помогал. Может и сейчас курсец пропить?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз