Outlawif Опубліковано: 10 лютого 2023 Опубліковано: 10 лютого 2023 Это абсолютно одно и то же. Доксиламин д-в. Сон, настроение, эмоциональное состояние, боль - все это очень сильно меняется в зависимости от текущего состояния нервной системы, которое намного изменьчивее сердца кпасавицы и абсолютно нткак не измеряется. Одна и та же таблетка может сегодня усыплять, снимать боль, успокаивать или бодрить, и абсолютно никак не сработать в тройной дозировке через год.
Cardopusher Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 под своим «травяным компотом» второй день сплю как младенец. сегодня даже без беруш вырубился. 8ч крепкого сна, какой кайф.
my_fair_lady Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 попередній тиждень був дуже нервовий, паршиво і мало спала, часто прокидалася. цей тиждень організм переклинило. я якась постійно втомлена, і починає вирубати об 11 вечора максимум. прокидаюся чітко біля 7 ранку, +-. намагаюся зрозуміти, з чим це може бути пов'язано. ліки ніякі не п'ю, згадала про свої вітаміни. повернула хелат магнію, вітамін Д і омегу. та і все.
marinacopy Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Счастливые люди) их плацебчики берут))) снова 5 часов сна и шило в жопе. Ну аааа сколько ж можно ((( наверное не надо было шоколад перед сном хомячить. Уже и не знаю на что списать (
MaJ0r Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Марина, постоянно читаю, ты пишешь как шило в жопе, а в других предложениях: я слишком ленива, чтобы ... Как так можно, совмещать две противоположные направленности?
my_fair_lady Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Счастливые люди) их плацебчики берут))) мені здається, то вже просто організм бастує. воно якось в мене хвилями. то нервую і не сплю, а потім звалююся о 10 вечора спати, і цілими днями хочу спати. але я жодних ліків седативних не п'ю, максимум валер'янку іноді. то може тому і заспокійливий чай бере.
55Pavilion Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Как так можно, совмещать маниакально-депрессивный психоз :Cherna_04:
marinacopy Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Да моя жизнь сплошной диахронизм. Сама не знаю, слишком общительная но реального общения избегаю. Энергии куча а носит по квартире. Затворник на спидах))) меня вообще щас так штырит шо аж в глазах светло, но я лежу в кроватке))) Неужели приехали уже, гипомания на антиманике))) не знаю маниакально-депрессивный психоз :Cherna_04: Круче, органическое аффективное расстройство с нереально быстрыми циклами мені здається, то вже просто організм бастує. але я жодних ліків седативних не п'ю, максимум валер'янку іноді. то може тому і заспокійливий чай бере. Таня, це дуже приємно чути. Що серед нас є людина зі здоровою та міцною психікою. Завість
my_fair_lady Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 нє, не можу таким похвалитися( дуже виснажує постійне нервування. але будь-які седативні мене гальмують, з когнітивними можливостями прям тоді біда. і я просто фізично не можу працювати. треба читати лекцію - а в голові порожньо, таке враження, що аж відлуння йде, як у металевому бідоні. або на тренуванні починаю забувати, що за чим, скільки ми чого вже зробили, плутаю право і ліво, і так далі.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз