marinacopy Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Прошу прощения! На ээг визуально похоже на чмт. Но я в упор не помню была ли.
Outlawif Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Ясно. От меня, как неспециалиста, могу посоветовать меньше рефлексии. В смысле постараться мееьше задумываться над тем, нормальна или нет та или иная реакция, меньше вслушиваться в эмоции. Если эмоции пересекут грань нормы, ты должна это заметить без тщательного анализа, а если все время пытаться мониторить свое настроение, то это само по себе может стать триггером. Может криво написал) Но надеюсь понятно.
marinacopy Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Весьма понятно. Благодарю на добром слове тогда)
alex-ramm Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 МРТ може точніше показати, що з твоїм мозком. А ще не погано б вести щоденник настрою/емоцій, думаю тобі це могли порадити лікарі. Таким чином можна моніторити динаміку, на скільки ти в нормі, на скільки допомагають ліки.
marinacopy Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Та треба на МРТ, а я шось ссу. Бо лікарка налякала що може бути пухлина по типу кісти. Казати таке іпохондрику то була не ліпша ідея. І я як дурепа двічі записувалась а потім відміняла запис. Скажу їй за то у вівторок) бо і смішно і печально водночас що я таке іпохондричне ссикло. А настрій, та я за день лист а4 спишу напевне якщо буду акцентувати на нього увагу. Он слухаю поради кіра, не акцентую, вже якось і ліпше з того
alex-ramm Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Та нема чого А4 списувати, тілки три рази: одразу як прокинулась, всередині дня і перед сном. І шкала від -5 до +5
marinacopy Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 А якщо 3 в 1?) І таке бувало. Зазвичай суміш агресії, завищеного або дисфоричного стану з якимись дисоціативними замашками. Крч ну його в баню))) ПС. Головне на іпохондрію уваги не звернув) точніше, так воно завжди і є. Все на купу і одразу і піченьку будь ласка)))
55Pavilion Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 На основании чего тебе диагноз ставили?
marinacopy Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 Ээг, психоэкспертиза, состояние в котором попала в стационар. А что?
Outlawif Опубліковано: 11 лютого 2023 Опубліковано: 11 лютого 2023 на іпохондрію уваги не звернув Потому что то не диагноз. И у тебя, кстати, не типичные для нее симптомы )) Если простыми словами, то ипохондрия это не когда боишься идти мрт делать, а когда идешь и делаешь, а при отсутствии выявленных патологий просишь переделать, потому что 100% что-то пропустили. А когда второй раз ничего не нашли, то твердо убеждаешься, что ты неизлечимо болен такой хитрой болезнью, что даже мрт ее найти не может и теперь тебе точно конец, надо выпить все лекарства что есть в доме, потому что абзац )
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз