Перейти до публікації

Нервы, Бессонница, Антидепрессанты, Депрессии

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ааа тогда я просто ссыкло))))

• Відповіді 3,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• marinacopy

712

• Outlawif

554

• Magnum_357

264

• Cardopusher

240

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Таня, ты танк, у меня крыша съехала как раз после того, как муж заболел своим Бехтерева, настолько что я уже не вставала с кровати и не могла сама выйти из дома. А потом пошло поехало

та нє( воно потім вилізає мені боком то питаннями зі щитовидкою, то невралгією, то хронічними головними болями, то розладами шлунку.

добре шо нагадала, треба мабуть записатися на масажі знову. мене вони у листопаді-грудні просто врятували, бо тупо постійно боліла голова.

Опубліковано:
А что?

неподдельный интерес)

при отсутствии выявленных патологий просишь переделать, потому что 100% что-то пропустили

во-во)) то 1,5 тесла мало, то еще что-то)

Опубліковано:
та нє( воно потім вилізає мені боком то питаннями зі щитовидкою, то невралгією, то хронічними головними болями, то розладами шлунку.

Не поняла. Тобто в тебе соматичний розлад є? І до чого тут шитовидка?

неподдельный интерес)

Ну в общем не биполярка это. Но похоже) одновременно и полегче ясно шо, но и с другой стороны лечение реально подбирается методом тыка потому что из-за той вавки в голове ненормальные реакции на леки. Как-то так

Опубліковано:
Не поняла. Тобто в тебе соматичний розлад є? І до чого тут шитовидка?

стрес впливає на рівень гормонів щитовидки. а в мене схильність до новоутворень є. тому періодично здаю аналізи. бо є вже вузли, поки відслідковую, чи не ростуть, але операцію вже робила колись, один великий видаляли. треба знов би сходити на УЗД, аналізи як не дивно в нормі поки.

в моєї хорошої знайомої від початку війни і до осені минулого року понаростало кілька вузлів, зараз купу лікарів обходить, якось не можуть визначитися, чи видаляти, і скільки, і чи призначати гормони( коротше, сильний і тривалий стрес не робить здоровішим організм. у кого що слабше, те і починає "барахлити".

Опубліковано:

Тьху. А не простіше видалити залозу і гзт? Якщо новоутворення рецидивують. Стрес тут точно ні до чого. Це окреме захворювання. Якщо є ризик злоякісних новоутворень я би так і зробила 100%, маючи чистий спокій. У мене половина сім'ї без щитовидки, всі п'ють тироксин всім добре. Мені наприклад вканало, ніяких пухлин, просто сама щитовидна здохла

Опубліковано:

я не хочу все життя на ГЗТ сидіти, якщо є можливість не сидіти. та і показань поки нема, на щастя. взагалі, адекватний лікар зважує перед тим, як щось видаляти чи кардинально прописувати (на все життя). у нас в організмі в принципі зайвих органів, крім апендициту, нема))) а так-то жити можна багато без чого. але є нюанси, як то кажуть.

Опубліковано:

Ти забула про гланди)

• 2 тижні потому...
Опубліковано:

Ситуация у меня не изменилась.

Стабильно 3-4 дня в неделю просыпаюсь ночью.

Сон вроде есть но оч короткий и нестабильный. В реаб.центре куда ездим с помощью, обратился к специалисту за консультацией.

Порекомендовала кветирон 25мг.

Ну и конечно максимально отнестись к режиму, гигиене сна.

Убрать из рациона стимуляторы (только утром можно) , алкоголь/никотин (не часто но бывает). Обязательно добавить физические нагрузки.

Я просто не понимаю чем заниматься вечером перед сном если нельзя втыкать в телефон/телевизор.

Книгу читать? Но при это нужно нормальное освещение.

Решил провести опрос в своем окружение кто как спит.

Из 40 опрошенных у 25 проблемы с сном. Похожие симптомы. С одной стороны я немного успокоился, с другой офигел и понимаю какие последствия нас всех ждут...

Опубліковано:
кветирон 25мг
Cardopusher,

офігенна штука, спиш як вбитий. Якщо перед вечерею випити - дожовуєш їжу і можна лягати спати так швидко бере))

мені від 25 - 100 (головне не більше 100 мг) для сну теж виписували. Найкраще те що можна в любий момент кинути і ніяких наслідків. А можна і не кидати - взагалі ніяких побічних ефектів (крім глибокого сну, бо це походу якраз побічка нейролептика цього))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...