Перейти до публікації

Нервы, Бессонница, Антидепрессанты, Депрессии

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Охреніти))) Норм так вам не спиться)))

На мідазолам ще не переходили?)))

• Відповіді 3,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• marinacopy

712

• Outlawif

554

• Magnum_357

264

• Cardopusher

240

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

А шо нармас рубит? Я б залеплон/золпидем бы попробовала. Говорят рубит мощно. Мне б такое абы рубило и шоб на утро тормоз )))

Опубліковано:
нармас рубит?
В анестезиологии применяется ) В уколах.

В Украине нема, по крайне мере в обычных аптеках, но как и многие бензодиазепины вроде есть в специальных, только для больниц, по особому рецепту под учет ампул.

Опубліковано:
Мне б такое абы рубило и шоб на утро тормоз
marinacopy,

Спробуй азапін 25 мг, або навіть 12,5 - на постоянку не рекомендую, але ситуаційно можна спробувати.

Опубліковано:

Алекс, я ссу такое пить) мне хватило после больницы рикошетной бессонницы, когда аминазин отменили при выписке. Да и то, адаптация у меня к нему уже в конце первой недели пошла, седативил ток первый часик если перетерпеть то попускало) в итоге все спали одна я ночами бродила по коридору. А когда вырубались уже и медсестры с санитарками, я на нычку вырубала свет в палате (низзя типа в дурке свет в палатах ночью отключать) и шла уже дрыхнуть))). Плюс в жопу те атипики, веришь меня кветиапин на утро в тревогу и агрессию кинуть может, а арилентал давал нереально приподнятое настроение хотя его используют для купирования острой мании))))

Опубліковано:

Ти не сци, це точно не кветіапін - бігати зранку не будеш. Щоб не було рикошету - не приймати постійно, тільки ситуативно.

Хоча я ж не психіатр щоб назначати нейролептики.

Опубліковано:

Та який психіатр з бухти барахти випише клозапін. А побічні які були? Особисто в тебе? Я ще на тизерцин заглядаюсь. Пишуть самий седативний із усіх

Опубліковано:

Просто ну. Що сталося. Через місяць вживання карбамазепіну в мене поперла висипка знову, я збавила до 1 таби знову і все одно то зудить рука, то почервоніння і тд. Плюнула я на то діло і відмінила таки. Алергія одразу же й пройшла більше нічого не зудить і не червоніє по тілу. Але це ще півбіди. Ця мєрзость за місяць прийому мені підняла тиск з 100 на 60 до 120 на 80, та ще й пульс став 90. Цілими днями млять.. ось минув майже тиждень з моменту відміни. Пульс до норми 60-70 спустився тільки буквально вчора/сьогодні. Тиск так і остався 120 на 80.... Вальпру я вже пити після такого не захотіла. Єдине що цей гад добре зробив, так те що нейропатичні болі дійсно стали слабші. Можна навіть збивати їх 75 прегабаліну замість 150. А ну і в чому суть. Я на ньому спала. Добре спала відносно по 6-7 годин, але без супутнього вживання снодійних. І що? Тепер таке враження що з засипанням стало ще гірше чим до карбамазепіну!

Опубліковано:
А побічні які були? Особисто в тебе?
marinacopy,

Ніяких. На початку лікування хіба що тормоз зранку і сушняк. Я п'ю їх на постійній основі і відчуваю лише снодійний і анксіолітичний ефект.

Якщо шо то я приймав під час інтенсивного лікування по 100мг три рази на день, зараз три четверті від таблетки 25 мг - постійно знижую дозу.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...