marinacopy Опубліковано: 27 лютого 2023 Опубліковано: 27 лютого 2023 О? А як довго взагалом клозапін п'єш?
Пропионатычь Опубліковано: 27 лютого 2023 Опубліковано: 27 лютого 2023 Ну тоді рубай щось цікаве,раз тебе вже не бере))) Періціазін, есціталопрам, як випила то ляпай етомідат)) Краще звісно,щоб етомідат чоловік засандалив))
alex-ramm Опубліковано: 27 лютого 2023 Опубліковано: 27 лютого 2023 О? А як довго взагалом клозапін п'єш? marinacopy, Року півтора
Outlawif Опубліковано: 27 лютого 2023 Опубліковано: 27 лютого 2023 чоловік засандалив)) Я думаю было бы неплохо обойтись просто этим ))
Пропионатычь Опубліковано: 27 лютого 2023 Опубліковано: 27 лютого 2023 Я думаю было бы неплохо обойтись просто этим ))та її ж нічого не бере))) Все слабеньке ітп. Ну цей мікс її відключить непогано))
marinacopy Опубліковано: 27 лютого 2023 Опубліковано: 27 лютого 2023 Леш, складывается ощущение что тебе абы ляпнуть пофиг шо и не по делу. Сам шоль под чем то? Причем тут эсциталопрам вообще? Причем тут неулептил? Просто начал названия перечислять какие вспомнил? Не знаешь ситуации, не городи бред. marinacopy, Року півтора Ого. Та нє, я так точно не наважусь пити постійно нейролептик. Якщо не станеться щось патове, звісно
Пропионатычь Опубліковано: 27 лютого 2023 Опубліковано: 27 лютого 2023 Тобі треба слідкувати за язиком. Я тобі нічого поганого не написав. Під чимось,то до тебе. А ніяк не до мене. Випий щось заспокійливе,чи що ти там юзаєш. Ну і відповім на твоє так би мовити запитання. Я перелічив не те що знаю,а те що товаришу прописали.
marinacopy Опубліковано: 27 лютого 2023 Опубліковано: 27 лютого 2023 Не треба мені рекомендацій товаришів. А за манерою спілкування прослідкувати було б непогано саме тобі. Всього найкращого.
marinacopy Опубліковано: 28 лютого 2023 Опубліковано: 28 лютого 2023 Эх, народ. Не знаю как вы спите на прегабалине. Мне он сон разрушает капитально. После него 2-3 часа сна и как штык на утро. Но блин, это лучшее средство от нейропатических болей. Соответственно у меня вопрос. Наверное конечно логики в этом нет, но если попробовать сменить на габапентин возможно не будет такой побочки? Хотя сомневаюсь конечно. И может кто-то знает ещё средства от нейрогенных болей. Пс. Баклофен не вариант, он меня бодрит его если пить то только на утро. А мне лучше на ночь, потому что как раз за ночь мою шею с поясницей зажимает конкретно. В общем буду рада выслушать предложения. Ну и к неврологу бессмысленно обращаться уже обращалась и не к одному. У всех глаза выпучены от слова прегабалин и взамен мексидольчики с мелоксикамом в паре предлагают. Идиоты в общем
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз