alex-ramm Опубликовано 27 февраля, 2023 Опубликовано 27 февраля, 2023 Ти не сци, це точно не кветіапін - бігати зранку не будеш. Щоб не було рикошету - не приймати постійно, тільки ситуативно. Хоча я ж не психіатр щоб назначати нейролептики.
marinacopy Опубликовано 27 февраля, 2023 Опубликовано 27 февраля, 2023 Та який психіатр з бухти барахти випише клозапін. А побічні які були? Особисто в тебе? Я ще на тизерцин заглядаюсь. Пишуть самий седативний із усіх
marinacopy Опубликовано 27 февраля, 2023 Опубликовано 27 февраля, 2023 Просто ну. Що сталося. Через місяць вживання карбамазепіну в мене поперла висипка знову, я збавила до 1 таби знову і все одно то зудить рука, то почервоніння і тд. Плюнула я на то діло і відмінила таки. Алергія одразу же й пройшла більше нічого не зудить і не червоніє по тілу. Але це ще півбіди. Ця мєрзость за місяць прийому мені підняла тиск з 100 на 60 до 120 на 80, та ще й пульс став 90. Цілими днями млять.. ось минув майже тиждень з моменту відміни. Пульс до норми 60-70 спустився тільки буквально вчора/сьогодні. Тиск так і остався 120 на 80.... Вальпру я вже пити після такого не захотіла. Єдине що цей гад добре зробив, так те що нейропатичні болі дійсно стали слабші. Можна навіть збивати їх 75 прегабаліну замість 150. А ну і в чому суть. Я на ньому спала. Добре спала відносно по 6-7 годин, але без супутнього вживання снодійних. І що? Тепер таке враження що з засипанням стало ще гірше чим до карбамазепіну!
alex-ramm Опубликовано 27 февраля, 2023 Опубликовано 27 февраля, 2023 А побічні які були? Особисто в тебе? marinacopy, Ніяких. На початку лікування хіба що тормоз зранку і сушняк. Я п'ю їх на постійній основі і відчуваю лише снодійний і анксіолітичний ефект. Якщо шо то я приймав під час інтенсивного лікування по 100мг три рази на день, зараз три четверті від таблетки 25 мг - постійно знижую дозу.
marinacopy Опубликовано 27 февраля, 2023 Опубликовано 27 февраля, 2023 О? А як довго взагалом клозапін п'єш?
Пропионатычь Опубликовано 27 февраля, 2023 Опубликовано 27 февраля, 2023 Ну тоді рубай щось цікаве,раз тебе вже не бере))) Періціазін, есціталопрам, як випила то ляпай етомідат)) Краще звісно,щоб етомідат чоловік засандалив))
alex-ramm Опубликовано 27 февраля, 2023 Опубликовано 27 февраля, 2023 О? А як довго взагалом клозапін п'єш? marinacopy, Року півтора
Outlawif Опубликовано 27 февраля, 2023 Опубликовано 27 февраля, 2023 чоловік засандалив)) Я думаю было бы неплохо обойтись просто этим ))
Пропионатычь Опубликовано 27 февраля, 2023 Опубликовано 27 февраля, 2023 Я думаю было бы неплохо обойтись просто этим ))та її ж нічого не бере))) Все слабеньке ітп. Ну цей мікс її відключить непогано))
marinacopy Опубликовано 27 февраля, 2023 Опубликовано 27 февраля, 2023 Леш, складывается ощущение что тебе абы ляпнуть пофиг шо и не по делу. Сам шоль под чем то? Причем тут эсциталопрам вообще? Причем тут неулептил? Просто начал названия перечислять какие вспомнил? Не знаешь ситуации, не городи бред. marinacopy, Року півтора Ого. Та нє, я так точно не наважусь пити постійно нейролептик. Якщо не станеться щось патове, звісно
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти