marinacopy Опубліковано: 7 березня 2023 Опубліковано: 7 березня 2023 То наверное для плацебо эффекта шоб создать иллюзию лечения или второй вариант более вероятный конечноже низкий уровень компетенции . Как обычно у наших врачей
OlegRO Опубліковано: 11 березня 2023 Опубліковано: 11 березня 2023 Аналіз крові на тривогу: вчені розробили новий метод діагностики тривожних розладів
marinacopy Опубліковано: 11 березня 2023 Опубліковано: 11 березня 2023 Мой муж. )) За минуты отключается и спит идеально крепким сном. Зависть
inimak Опубліковано: 11 березня 2023 Опубліковано: 11 березня 2023 Угу. Моя жена. Засыпает прежде, чем голова долетает до подушки. Зависть - не то слово. Оцэ вбыв бы! :am:
marinacopy Опубліковано: 11 березня 2023 Опубліковано: 11 березня 2023 Дай обниму))) нелюди какие-то)
Finanse Опубліковано: 11 березня 2023 Опубліковано: 11 березня 2023 Моя дружина може заснути навіть якщо в нас гості і ми посеред бесіди. Всі вмостилися де зручно, вона на ліжку "щоб спину розслабити" розповідає щось і посередині речення просто засинає. Це людина яка за рік з таблеток може випити хіба щось проти застуди, щоб ви зрозуміли, п'яніє від одної стопки (навіть не бокала) вина. Не треба їй ні психологів, ніхрена, нервова система від бога просто.
marinacopy Опубліковано: 12 березня 2023 Опубліковано: 12 березня 2023 Говорю же, чудища в природе встречаются)))
buran07 Опубліковано: 12 березня 2023 Опубліковано: 12 березня 2023 Засыпаю без проблем, быстро и рано. А вот сон зачастую тревожный. В 2/3 ночей просыпаюсь часа в 4 утра и думаю 'поскорей бы уже утро'. А если встану в туалет или воды попить, то уже не усну. Что за беда ? Что может помочь ? Такое уже обсуждалось ? Думал поискать по теме, но не придумаю как сформулировать вопрос.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз