MaJ0r Опубліковано: 16 березня 2023 Опубліковано: 16 березня 2023 У меня есть товарищ с медицинским образованием. Категорически н 0utlaw, а полезные он не пробовал? Ну меташку там или турик? ))
marinacopy Опубліковано: 16 березня 2023 Опубліковано: 16 березня 2023 Ахахаха Майор знает толк))) хотя не, тож ты шо, печень отвалится)))
Outlawif Опубліковано: 16 березня 2023 Опубліковано: 16 березня 2023 Не. Он и в зал-то ходить не пробовал. Вернее пробовал конечно, все наверное когда-то пробовали, но надолго его ни разу не хватало. Зачем ему меташка ) Но сам факт. Пчела против меда.
marinacopy Опубліковано: 16 березня 2023 Опубліковано: 16 березня 2023 Так а кем он работает то? Надеюсь не врачом?
Outlawif Опубліковано: 16 березня 2023 Опубліковано: 16 березня 2023 Не, но одно время работал фармагентом, таблетки ходил предлагал )))
$l@ventiy Опубліковано: 19 березня 2023 Опубліковано: 19 березня 2023 А к уколам он как относится?)) Ато Я тож не очень таблетки люблю) правда и образования нет у меня медицинского))
marinacopy Опубліковано: 20 березня 2023 Опубліковано: 20 березня 2023 Ну. Вот по теме ответ по бессоннице нажралась как кизяк на сходке и проспала всю ночь, весь день и снова всю ночь. Муж злой, я нифига не помню, но 1.5 суток сна. Так шо ещё раз, кого обидела или ещё шо прошу прощения очень и очень. Не умею я культурно пить
marinacopy Опубліковано: 20 березня 2023 Опубліковано: 20 березня 2023 Ага только с последствиями как обычно
Finanse Опубліковано: 22 березня 2023 Опубліковано: 22 березня 2023 Трохи не в тему може. Сьогодні проходив тренінг для керівників "емоційний інтелект". В результаті я прийшов до начальника і вміло повідомив йому що я розчарований через те як мало мені платять і як мало цінують. А ще мене можна мотивувати до роботи відпочинком. На що вже він мені повідомив що на*уй такі тренінги і то тупа трата грошей. Ми як емоційно інтелектуальні люди погодились і все залишилось як було, крім того що мою роботу цілий день ніхто не робив. Якщо чесно - було трішки цікаво. Виявилось що я дуже добре читаю і транслюю емоції, але мені тупо пофіг на них (на емоції оточуючих). Власні емоції я теж розумію дуже добре, але толку з того, якщо я не хочу їх змінювати?!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз