OlegRO Опубліковано: 30 березня 2023 Опубліковано: 30 березня 2023 если пошли сомнения, то сдавай всю "Репродуктивную панель" пакетом, толку тогда от одного гормона, картина в целом должна быть
marinacopy Опубліковано: 30 березня 2023 Опубліковано: 30 березня 2023 Та я тоже так подумала с лг и фсг его сдам
Finanse Опубліковано: 31 березня 2023 Опубліковано: 31 березня 2023 phpBB [media] Про межовий розлад (бордерляйн). Доволі поверхнево, але кому цікаво що це - вичерпна інфа
marinacopy Опубліковано: 31 березня 2023 Опубліковано: 31 березня 2023 Кд пришли. Прям на днюху. Афигенный подарок ахахаха
MaJ0r Опубліковано: 31 березня 2023 Опубліковано: 31 березня 2023 Марина, тебя можно поздравлять? П.С. Секс вечеринка отменяется? )
Finanse Опубліковано: 31 березня 2023 Опубліковано: 31 березня 2023 подарок marinacopy, результати то хороші?
marinacopy Опубліковано: 31 березня 2023 Опубліковано: 31 березня 2023 Можно поздравлять, гормоналка не померла еще.) Свят, ну як хороші, болючі результати
Finanse Опубліковано: 5 квітня 2023 Опубліковано: 5 квітня 2023 щось зовсім на роботі все дістало, найбільше звісно - оплата праці, то вже сварився зі всіма, підігнали отаке щоб заспокоївся ))) ферментований чай , напевно)) залив кип'ятком, розмішав, сьорбаю, ніби заспокоююсь )
Outlawif Опубліковано: 5 квітня 2023 Опубліковано: 5 квітня 2023 Та блин. Это не чай же. И фольга даже была. Перевел продукт...
Finanse Опубліковано: 5 квітня 2023 Опубліковано: 5 квітня 2023 Зараз буду мати два дні зборів підсумкових, кіпіай всім робити, так ще й самому собі за квартал. То можна зразу під язик завтра таке сердечко кидати. Обговорив свою оплату праці - стандартні відмазки, війна, інфляція, нема торгівлі. Хочу спати. Енергетиків треба купити.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз