david Опубліковано: 22 січня 2024 Опубліковано: 22 січня 2024 По страховке получал 0utlaw, это как? Кирилл ты в Украине?
Главмех Опубліковано: 22 січня 2024 Опубліковано: 22 січня 2024 Що скажете за прегабалін Невролог виписав Мені коли на погоду нога болить так що місця собі не знаходиш аби 5-7 годин поспати Бо знеболючи типу аналгін, ібупрофен, кетанов, темпалгін вони нифіга не допомогають Навіть у парі з барбовалом, персеном та ін
Orvex Опубліковано: 22 січня 2024 Опубліковано: 22 січня 2024 При неврологических болях прегабалин/габапентин вполне работает.Жена много лет принимала(и сейчас иногда).Только штырит и вызывает привыкание.Стоит того ,если боли сильные и больше ничего не помогает.
Cardopusher Опубліковано: 22 січня 2024 Опубліковано: 22 січня 2024 Навіть у парі з барбовалом, персеном Главмех, А шо, вони якось "синергують" зі знеболами ?
Outlawif Опубліковано: 22 січня 2024 Опубліковано: 22 січня 2024 Кирилл ты в Украине? Это еще до войны было. А что? У нас платные страховки очень даже работают, айтишные конторы в основном всегда сотрудникам оформляют. У меня две ))
Пропионатычь Опубліковано: 22 січня 2024 Опубліковано: 22 січня 2024 Що скажете за прегабалін Невролог виписав Мені коли на погоду нога болить так що місця собі не знаходиш аби 5-7 годин поспати Бо знеболючи типу аналгін, ібупрофен, кетанов, темпалгін вони нифіга не допомогають Навіть у парі з барбовалом, персеном та ін попробуй кетопрофен. Меня он спасал не один раз. Прегабалин работает очень даже гуд в таких случаях.
david Опубліковано: 22 січня 2024 Опубліковано: 22 січня 2024 У меня две )) 0utlaw, хирасе! ну , раз две, возьми плиз мне для лечения депрессии литра три медицинского спирта. мы, спортсмены, должны помогать друг другу
Пропионатычь Опубліковано: 22 січня 2024 Опубліковано: 22 січня 2024 0utlaw, хирасе! ну , раз две, возьми плиз мне для лечения депрессии литра три медицинского спирта. мы, спортсмены, должны помогать друг другу куда привезти?
david Опубліковано: 22 січня 2024 Опубліковано: 22 січня 2024 вот это и есть спортивная солидарность)
Главмех Опубліковано: 25 січня 2024 Опубліковано: 25 січня 2024 Главмех, А шо, вони якось "синергують" зі знеболами ? Ні, або можливо. Мені потрібні вони не стільки знеболити як дати поспати. Якщо біль не дуже сильний мені допомагає діазолін - два шарика. Зараз Кірил мене виправить скаже що це антигістамінне від алергії, але він мене рубить як снодійне, в інструкції це описано як побочка... Також як не сильний біль допомогає амітриптілін. Але буває коли я збираю бінго, походив, десь змерз і іде зміна погоди. Тоді єдине що допомомагає аби не помічати біль, лежати сидіти, не виходить. Буле таке що я аби хочь якось відволіктися закривався на кухні і пік печиво брауні, потім на роботі всіх пригощав. Було робив наполеон.Ну а стан на ранок відповідний... попробуй кетопрофен. Меня он спасал не один раз. Прегабалин работает очень даже гуд в таких случаях. Пробував пару годин і все. Трохи краще декскетопрофен зараз не дуже знеболює Купив дочекаюсь наступного такого стану спробую що за звір і з чим його їдять.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз