Orvex Опубліковано: 2 березня Опубліковано: 2 березня Orvex, а ты в Украине Не в Украине сейчас и как там обстоят дела с этим толком не вникал. Тоже слышал инфу про масла всякие,но как они по эффективности вообще хз.Просто там где эта тема развита то сбд обычно в капсулах,таблетках,мармеладках и тд. Хотя сейчас почитал-масла вполне рабочий варик.Если соответствуют заявленному конечно.
MawkyZaJI9wky Опубліковано: 2 березня Опубліковано: 2 березня (змінено) но как они по эффективности вообще хз.Просто там где эта тема развита то сбд обычно в капсулах,таблетках,мармеладках и тд. cbd класна тема, але при хороших дозування канабідіолу, мене особисто під 250+ "чіпляло", що з точки зору фінансів ну як на мене дорого по відгукам у вейпах саме краще відчувається, але ціна ще вище + якщо куриш Змінено 2 березня користувачем MawkyZaJI9wky
Orvex Опубліковано: 3 березня Опубліковано: 3 березня по відгукам у вейпах саме краще відчувається Да,у вейпа самая высокая усвояимость и быстрый эффект.
XXR XXX Опубліковано: 4 березня Опубліковано: 4 березня cbd класна тема, але при хороших дозування канабідіолу, мене особисто під 250+ "чіпляло", що з точки зору фінансів ну як на мене дорого по відгукам у вейпах саме краще відчувається, але ціна ще вище + якщо куриш натур продукт краще) ,можно і не палити а заварити)
Magnum_357 Опубліковано: 6 березня Опубліковано: 6 березня Всем привет. Ну что, ребята, ни у кого нет вариантов, как и где достать? ПоказатьФеназепам и Клоназепам от Одесского предприятия Интерхим или их аналоги из гуманитарки, которую завозят на Западную Украину, там есть Ривотрил, Лоразепам, Бромазепам и Валлиум (диазепам)
XXR XXX Опубліковано: 7 березня Опубліковано: 7 березня Всем привет. Ну что, ребята, ни у кого нет вариантов, как и где достать? ПоказатьФеназепам и Клоназепам от Одесского предприятия Интерхим или их аналоги из гуманитарки, которую завозят на Западную Украину, там есть Ривотрил, Лоразепам, Бромазепам и Валлиум (диазепам) у меня штук 5 блістерів початих) тримаю на всяк випадок ) для важких)...
Magnum_357 Опубліковано: 8 березня Опубліковано: 8 березня Це добре, що є невеликий запас на всяк випадок. Я б вже купив пару упаковок, але ціну луплять космічну, особливо за ПоказатьКлоназепам 100 таб і Ксанакс 2 мг
Голодный котег Опубліковано: 17 квітня Опубліковано: 17 квітня гедозепам не подходит? гдето год назад покупал без рецепта, могу попробовать там же.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз