Перейти к содержанию

Альбумін+ксб Маслвей


Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Привіт усім. В пошуках альтернативи Островіту 70% та всяким VP lab, натрапив на такого українського виробника як MuscleWay.

Контора з Олександрії, є сайт. Взагалі той ФОП наплодив кілька сайтів, в тч і пару тз «гадяч ксб», шо якось дивно.

 

Хтось пробував їхній прот? Цікавить альбумін, на сайті заявлений як 85% і їхній ксб 80%. Є ще казеїн 85%. Якби цифри хороші, але чи правда. Відгуки на їхньому muscleway сайті більше схожі на дописи ботів, сертифікатів там не знайшов.

На форумі в пошуку інфи не знайшов. Якщо хтось в курсі прошу підказати. Якщо контора норм, взяв би на пробу по пачці альбуміна, ксб і казеїна бо ціни ок. Дякую.

Опубликовано
наплодив кілька сайтів

Відгуки ... більше схожі на дописи ботів

сертифікатів там не знайшов

замовляй, тільки потім обов'язково відпишись)

Опубликовано

А зайти у гілку продажу на форумі, й в того ж Машку за ляшку подивитись кучу альтернатив островіту релігія не дозволяє?

Опубликовано

Кароче, відбій. Знайшов я на сайті і доки і в цілому. Це просто кантора яка фасує різний забугорнуй ваговий прот в свої упаковки і штовхає з різних сайтів.

 

А зайти у гілку продажу на форумі, й в того ж Машку за ляшку подивитись кучу альтернатив островіту релігія не дозволяє
?

Дозволяє. Скористаюсь.

  • 3 недели спустя...
Опубликовано
Це просто кантора яка фасує різний забугорнуй ваговий прот в свої упаковки і штовхає
Cherez shtangu,

 

По такому принципу , работают все производители . Своих коров и пастбищ , ни кто не держит . Абсолютно любой протеин - это банальное купи - продай . Исходное , базовое сырье , закупается палетами на заводах , по переработке молочн продуктов . Технологи производят ортимизацию всех компонентов ( аромат , эмульгатор , пеногаситель , подсластитель ) , и фсе )) .. Нагружай в шейкер , и колоти . Вопрос только в том , насколько конкретный производитель , уделяет внимание качеству , и честно насыпает сырье в бетономешалку. Т.к , чисто на вкус , или путем "нашумевшего" теста кипячением , вряд ли ты отличишь КСБ 60 , от ИСБ 90.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
×
×
  • Создать...