andreyyy Опубликовано 29 октября, 2017 Опубликовано 29 октября, 2017 Черт, такой чемпионат пропустил!
Тарас Ф. Опубликовано 29 октября, 2017 Опубликовано 29 октября, 2017 шо тебе мешает тянуть такие веса на "резиновом грифе" ? Не про мене питання. На мій погляд, тяга на змаганнях повинна бути повноцінною, а не виглядати, як напівтяга з рівня колін або вище. Навіть тоді, коли це досягається властивостями змагального обладнання. І це стосується станової тяги з будь-якою вагою. Мені, як глядачу, хочеться бачити високі результати, а тим більше олтайми, коли вони виглядають реально ефектно.
bodriy Опубликовано 29 октября, 2017 Опубликовано 29 октября, 2017 Не про мене питання. На мій погляд, тяга на змаганнях повинна бути повноцінною, а не виглядати, як напівтяга з рівня колін або вище. Навіть тоді, коли це досягається властивостями змагального обладнання. І це стосується станової тяги з будь-якою вагою. Мені, як глядачу, хочеться бачити високі результати, а тим більше олтайми, коли вони виглядають реально ефектно. то есть 440 кг в тяге это не выглядит эффектно ? может еще и в жиме запретить мостить, а то как то не не очень это выглядит ?
Тарас Ф. Опубликовано 29 октября, 2017 Опубликовано 29 октября, 2017 то есть 440 кг в тяге это не выглядит эффектно ? может еще и в жиме запретить мостить, а то как то не не очень это выглядит ? Якщо тяга 440 виглядає, як повноцінна тяга, то ефектно на 100%. А коли тяга 440 схожа на напівтягу, то враження змазане. На рахунок моста. Якщо мостом вважати прогиб в поясниці, коли ловки торкається середня частина ягодиць, то це ще допустимо. А якщо мост виглядає, як елемент циркової акробатики, то однозначно я за заборону такого прийомчика.
bartid93 Опубликовано 29 октября, 2017 Опубликовано 29 октября, 2017 Якщо тяга 440 виглядає, як повноцінна тяга, то ефектно на 100%. А коли тяга 440 схожа на напівтягу, то враження змазане. На рахунок моста. Якщо мостом вважати прогиб в поясниці, коли ловки торкається середня частина ягодиць, то це ще допустимо. А якщо мост виглядає, як елемент циркової акробатики, то однозначно я за заборону такого прийомчика. согласен на все 100% я даже не могу просмотреть полностью технику у Белкина на таких тягах, потому что он только натянулся, а штанга уже вверху
bartid93 Опубликовано 29 октября, 2017 Опубликовано 29 октября, 2017 если еще кто-то не видел https://www.youtube.com/watch?v=x_HXCcH2WQk
Тарас Ф. Опубликовано 29 октября, 2017 Опубликовано 29 октября, 2017 І я написав раніше невірно. Насонов затягнув 400 кг.
MaJ0r Опубликовано 29 октября, 2017 Опубликовано 29 октября, 2017 так а может от 440 грифу так и положено гнуться?
bartid93 Опубликовано 29 октября, 2017 Опубликовано 29 октября, 2017 вот 442 тоже гнется, но не так сильно
Тарас Ф. Опубликовано 29 октября, 2017 Опубликовано 29 октября, 2017 так а может от 440 грифу так и положено гнуться? На присіданнях від 390 взагалі не гнеться. Це видно на відео. Взагалі, зараз виготовляють спеціальні м'які грифи для тяги. Комерційні федерації залюбки такі використовують на змаганнях. До речі, цікаво, як веде себе такий тяговий гриф, якщо на ньому 300 кг,
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти