Bobby1302 Опубліковано: 14 березня 2016 Опубліковано: 14 березня 2016 Согласен, отличный предтрен. С одной порции нагребает, правда кофеина многовато) вкус бомба.
SeregaSport Опубліковано: 14 березня 2016 Опубліковано: 14 березня 2016 А я почувствовал стимахолик только с 2 порций . Хотя я очень чувствителен к предтренам.
Дід Опубліковано: 21 березня 2016 Опубліковано: 21 березня 2016 Бро!Тут у меня такая мысля, хочу собрать себе "штыредед" :viannen_86: .В наличии креатин гидрохлорида, таурин, л-карнитин, бета-аланин, кофеин(из кофе),эфирное масло герани (надо, не надо хз).Что еще добавить?Чего и поскольку грам вкинуть. Ща вешу 90+-, на БУЧе. Пользовать хочу в тяжелые трени на ноги...Плз без обсиралова - типа вкинь яду и гамна...
col34 Опубліковано: 21 березня 2016 Опубліковано: 21 березня 2016 Бро!Тут у меня такая мысля, хочу собрать себе "штыредед" :viannen_86: .В наличии креатин гидрохлорида, таурин, л-карнитин, бета-аланин, кофеин(из кофе),эфирное масло герани (надо, не надо хз).Что еще добавить?Чего и поскольку грам вкинуть. Ща вешу 90+-, на БУЧе. Пользовать хочу в тяжелые трени на ноги...Плз без обсиралова - типа вкинь яду и гамна... моя пропозиція гідри 3 грами таурин 1 карнітин 3 бета аланін 2-3 кофеїн 100 мг +можна трошки нікотинки з аптеки додати. ефірне масло герані це типу з аптеки? якщо так то нічого спільного з геранню в передтренувальних воно не має.
Дід Опубліковано: 21 березня 2016 Опубліковано: 21 березня 2016 Показать ефірне масло герані це типу з аптеки? не з аптеки, кращої якості, вівасановське, там в інструкції позиціонують стимулюючу дію, хоча можу і таку гераньку купити тута...
col34 Опубліковано: 21 березня 2016 Опубліковано: 21 березня 2016 не з аптеки, кращої якості, вівасановське, там в інструкції позиціонують стимулюючу дію, хоча можу і таку гераньку купити тута... спробуєш напиши будь ласка.
demonbnet Опубліковано: 21 березня 2016 Опубліковано: 21 березня 2016 моя пропозиція гідри 3 грами таурин 1 карнітин 3 бета аланін 2-3 кофеїн 100 мг +можна трошки нікотинки з аптеки додати. ефірне масло герані це типу з аптеки? якщо так то нічого спільного з геранню в передтренувальних воно не має. аргинин не?? островит памп взять не?
Infamous Опубліковано: 22 березня 2016 Опубліковано: 22 березня 2016 Всім привіт! Ще ніколи толком не пробував предтренувальні комплекси. Одного разу в місцевому магазі відсипали порцію NO explode від BSN. На жаль, не знаю яку версію...третю чи другу, з кофеїном чи без, але я нічого не відчув. Перед залом п"ю міцну каву і бцаа. Хочу попросити порадити щось універсальне, предтрен, який має найбільше позитивних відгуків. Полиставши форум і інші ресурси, думаю над: Genomyx STIMaholic Black Annis Myo-Blitz MethylDrene EPH Stimul8 Дякую!
птицелов Опубліковано: 23 березня 2016 Опубліковано: 23 березня 2016 цэ мезоморф .думай над ним))) :d_training:
81eg Опубліковано: 23 березня 2016 Опубліковано: 23 березня 2016 моя пропозиція гідри 3 грами таурин 1 карнітин 3 бета аланін 2-3 кофеїн 100 мг + йохимбин аптечный. Дед, колько таблеток хз, плавно подбирай от 2-3х. Но учитывать что с кофеином колбасить больше будет
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз