Nik Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 Я глибокі присідання роблю,це зовсім інша тема...значно ваще.Я до паралелі присідав 145Х6, а глибокий лише 130Х6.Але ефект зовсім інший,як для мене :mellow: 100% конечно разница ощутима лично я стараюсь выдержать паралель внешней стороны бедра (жопа ниже колен) глубже спина скругляется, но для массы и развития считаю глубокий присед B)
stas87 Опубліковано: 3 грудня 2008 Опубліковано: 3 грудня 2008 Теперь понял что ты имел ввиду трапецию... Я тоже сначала не понял... кстати, какая разница между приседом со штангой на груди и за головой?
Nik Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 Я тоже сначала не понял... кстати, какая разница между приседом со штангой на груди и за головой? когда на груди: нагрузка сильно смещается на квадрицепци и держать труднее штангу :(
palyanucya Опубліковано: 4 грудня 2008 Опубліковано: 4 грудня 2008 іноді!, але дуже рідко роблю присідання зі штангою на грудях!
B1ackLIT Опубліковано: 5 грудня 2008 Опубліковано: 5 грудня 2008 когда на груди: нагрузка сильно смещается на квадрицепци и держать труднее штангу :( Ее держать не труднее... просто нужно найти такое место где она лежит очень даже комфортно... если правильно положить то все очень удобно. Я глибокі присідання роблю,це зовсім інша тема...значно ваще.Я до паралелі присідав 145Х6, а глибокий лише 130Х6.Але ефект зовсім інший,як для мене :mellow: 145 на 6, и это без курса! Я боюсь предположить сколько ты на раз сядешь, потянешь и пожмешь!!))) Может ты уже КМС по пауэрлифтингу в своей весовой категории? Не знаешь какая у тебя сума?
Паша Опубліковано: 5 грудня 2008 Опубліковано: 5 грудня 2008 Ее держать не труднее... просто нужно найти такое место где она лежит очень даже комфортно... если правильно положить то все очень удобно. 145 на 6, и это без курса! Я боюсь предположить сколько ты на раз сядешь, потянешь и пожмешь!!))) Может ты уже КМС по пауэрлифтингу в своей весовой категории? Не знаешь какая у тебя сума? КМС :huh: думаю,що ні :blush: Я ж проходки не роблю.важу 92,на таку вагу треба результат добрячий не те що на КМС, навіть на розряд 1-2-й.
B1ackLIT Опубліковано: 5 грудня 2008 Опубліковано: 5 грудня 2008 КМС :huh: думаю,що ні :blush: Я ж проходки не роблю.важу 92,на таку вагу треба результат добрячий не те що на КМС, навіть на розряд 1-2-й. Ого 92!!!Оо Ниче се кабан)))
Паша Опубліковано: 5 грудня 2008 Опубліковано: 5 грудня 2008 Ого 92!!!Оо Ниче се кабан))) Вирішив масу і силу набирати зимою :)
Schranz Опубліковано: 6 грудня 2008 Опубліковано: 6 грудня 2008 ребята, а нельзя ли присяд заменить какими-то другими упражнениями? а то стрёмно с штангой на горбу...ещё перекинусь, или покалечусь...
SHOTA Опубліковано: 6 грудня 2008 Опубліковано: 6 грудня 2008 ребята, а нельзя ли присяд заменить какими-то другими упражнениями? а то стрёмно с штангой на горбу...ещё перекинусь, или покалечусь... делай приседания на смитте
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз