Faust Опубліковано: 27 листопада 2017 Опубліковано: 27 листопада 2017 Я процитировал "в семёрке" К деньгам! а вдруг у дагота бмв "семерка" ))
andreyyy Опубліковано: 27 листопада 2017 Опубліковано: 27 листопада 2017 У меня только с зубами ассоциации ( Скоро стоматологи самоубийство рекомендовать будут Клюв хочу
Дід Опубліковано: 27 листопада 2017 Опубліковано: 27 листопада 2017 У меня только с зубами ассоциации ( andreyyy, Сьогодні йду до дантиста, "бля" як на каторгу(((
col34 Опубліковано: 28 листопада 2017 Опубліковано: 28 листопада 2017 У більшості пригоріло що Ігор пожав сотку, хоча він в основному займається вдома і з турніками. Програма його основана на відтисканнях від підлоги нереальної їх кількості і у всіх позах) Що й дало силову витривалість . Хоча хто детальніше знає його відоси то там тренування з залізом були періодично і жим штанги, і відтискання на брусах з вагою, і станова і присідання. Така комбінація дає йому не слабий загальний тонус сили і витривалості. Після відео його :570 повторів Ганібала, і подібних, 100 на 100 не здаються нереальними.
Каммерер Опубліковано: 28 листопада 2017 Опубліковано: 28 листопада 2017 У більшості пригоріло що Ігор пожав сотку, хоча він в основному займається вдома і з турніками. Програма його основана на відтисканнях від підлоги нереальної їх кількості і у всіх позах) Що й дало силову витривалість . Хоча хто детальніше знає його відоси то там тренування з залізом були періодично і жим штанги, і відтискання на брусах з вагою, і станова і присідання. Така комбінація дає йому не слабий загальний тонус сили і витривалості. Після відео його :570 повторів Ганібала, і подібних, 100 на 100 не здаються нереальними. методику купишь? "Воин Спарты" 990 рублей, пресс в подарок.
col34 Опубліковано: 28 листопада 2017 Опубліковано: 28 листопада 2017 методику купишь? "Воин Спарты" 990 рублей, пресс в подарок. Не куплю) Ненавиджу відтискання. Грудні реагують тільки на жим менше 8 повторів. Три чотири підходи по 5 повторів найбільше люблю. + я не розумію як в нього ще локті плечі не розїба** сь нахрін) Генетика суглобів/звязок дозволяє таку хрінь творити, хоча думаю хронічні проблеми після 2-3 років такої дрочки будуть.
Outlawif Опубліковано: 29 листопада 2017 Опубліковано: 29 листопада 2017 Да ну, в спортивной гимнастике гораздо суровее дрочка суставов, и ничего, связки как канаты. Только поломаные все, но это от падений )
Garon Опубліковано: 29 листопада 2017 Опубліковано: 29 листопада 2017 69-річна модель Мей Маск, мати Ілона Маска приїхала до Києва
MaJ0r Опубліковано: 30 листопада 2017 Опубліковано: 30 листопада 2017 Что-то устал. Не от тренировок, а вообще, от темпа жизни ( Работать почти не могу. Овертаймы до добра не доводят
andreyyy Опубліковано: 30 листопада 2017 Опубліковано: 30 листопада 2017 Я вообще работать не могу. Кажись гипервитаминоз А словил. Витаминки отменил сегодня. Глаза пересыхают, зудят, устают. Щурюсь. Пару часов за компом - и уже мучение. Хочется их закрыть и полежать, а надо в монитор втычить, сука. Хотя.... хотя да, есть работы по-трудней. Тут сидя в офисе грех жаловаться.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз