Finanse Опубліковано: 9 грудня 2020 Опубліковано: 9 грудня 2020 дякую за підтримку! в цьому відео більше уваги цифрам, техніку вже два рази обговорював в попередніх відео з демонстраціями але прийму до уваги. може зберу все в одне відео, а з попередніх почищу
marinacopy Опубліковано: 9 грудня 2020 Опубліковано: 9 грудня 2020 Так цифры мало кого интересуют...я например промотала графики, чтобы послушать, что скажут....и.. В общем не на то приоритеты в видео ставите)
Finanse Опубліковано: 9 грудня 2020 Опубліковано: 9 грудня 2020 всіх цікавлять тільки округлі форми і оголені тіла :/ а як же графіки? усереднені формули для вирахунків прогресу і оцінки програми... техніку всі знають. програм море в неті ясно, наступні відео будуть без футболки і ні про що :) я ці формули і графіки рік робив. походу вони будуть цікаві тільки таким ексель задротам як я. ото аудиторію треба шукати щоб цікавились екселем і жимом лежачи)))
Finanse Опубліковано: 9 грудня 2020 Опубліковано: 9 грудня 2020 промотала графики, чтобы послушать, что скажут....и.. marinacopy, відео називається "Жим лежачи. Біомеханічний аналіз техніки вправи", в відео цифри і графіки, положення лопаток і ліктів вже йде як бонус
Bridge Опубліковано: 9 грудня 2020 Опубліковано: 9 грудня 2020 По последнему видео я увидел что ты не умеешь сводить лопатки, работы ног нет. Слишком много заумных фраз. Лучше снимай свой путь в спорте а не учи других, как по мне рано.
marinacopy Опубліковано: 9 грудня 2020 Опубліковано: 9 грудня 2020 жимом лежачи))) Простите за столь нахальный вопрос, а вы что так много жмете, чтобы вот это возмущаться не пойми на что? Вы спросили мнение, кто смотрел, вам ответили, зато честно.
Valery Опубліковано: 10 грудня 2020 Опубліковано: 10 грудня 2020 а як же графіки? усереднені формули для вирахунків прогресу і оцінки програми... А кому они интересны по большому счету, тем более, с достаточно сумбурными пояснениями алгоритмов вычисления некоторых показателей ? Гончарова перечитал сверх нормы, похоже ). Прогресс и так виден на скамье. Жмёшь ты сначала 80 кг, а через месяц 100 - вот и твой прогресс. Ну, а какой прок от оценки программы для конкретного индивидуума ? Успех при использовании той или иной проги зависит от многих факторов, она может быть великолепна для одних и мало эффективна для других по каким то причинам. Опять же - ценностную характеристику программы для конкретного человека можно выяснить на лавке за 1-2 месяца без всяких формул и расчетов.
Finanse Опубліковано: 10 грудня 2020 Опубліковано: 10 грудня 2020 я увидел что ты не умеешь сводить лопатки, работы ног нет. Слишком много заумных фраз. Лучше снимай свой путь в спорте а не учи других, как по мне рано. Bridge, відео про аналітику... дякую за критику хоч і не по темі ) вот это возмущаться не пойми на что? marinacopy, вибачте, я не вмію емоційно забарвлювати свої тексти) стараюся більше смайликів ставити, але напевно не допомагає. я не возмущаюсь, я навіть вже відео без футболки зняв)) для когось багато жму, для когось мало, комусь цікаво, комусь ні я вже зрозумів що тут не дуже зацікавлена аудиторія, вибчайте, не буду спамити відосами) с достаточно сумбурными пояснениями алгоритмов вычисления некоторых показателей Val, я б із задоволенням розгорнуто все розповів, але 90% відгуків - це "цифри я перемотую, бо це нецікаво", тому намагався максимально швидко і вийшло сумбурно можно выяснить на лавке за 1-2 месяца без всяких формул и расчетов Val, погоджуюсь. нюансів забагато щоб робити висновок по одних таблицях. і кбжу, і стреси, і купа всього. але дуже хочеться мовою цифр згрупувати і описати процеси. якщо брати дуже грубо, усереднено і на проміжку часу хоча б рік - то якась загальна тенденція повинна проглядатися хорошого дня, я пішов писати сценарій до наступного відео :Р
Bridge Опубліковано: 10 грудня 2020 Опубліковано: 10 грудня 2020 Ты скинул видео в тему "Жим лёжа" я и написал по жиму лежа, тем более ты объясняешь технику.
$l@ventiy Опубліковано: 10 грудня 2020 Опубліковано: 10 грудня 2020 я ці формули і графіки рік робив. походу вони будуть цікаві тільки таким ексель задротам як я. ото аудиторію треба шукати щоб цікавились екселем і жимом лежачи))) Finanse, напомнило))) а с другой стороны, у Головинского хорошо получалось эскель с жимом подружить)) Может и у тебя получится))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз