Перейти до публікації

Жим Лежа

max75

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

дякую за підтримку!

в цьому відео більше уваги цифрам, техніку вже два рази обговорював в попередніх відео з демонстраціями

але прийму до уваги. може зберу все в одне відео, а з попередніх почищу

• Відповіді 732
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

89

• andreyyy

74

• OHIXA

35

• $l@ventiy

28

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Так цифры мало кого интересуют...я например промотала графики, чтобы послушать, что скажут....и..

В общем не на то приоритеты в видео ставите)

Опубліковано:

всіх цікавлять тільки округлі форми і оголені тіла :/

а як же графіки? усереднені формули для вирахунків прогресу і оцінки програми... техніку всі знають. програм море в неті

ясно, наступні відео будуть без футболки і ні про що :)

я ці формули і графіки рік робив. походу вони будуть цікаві тільки таким ексель задротам як я. ото аудиторію треба шукати щоб цікавились екселем і жимом лежачи)))

Опубліковано:
промотала графики, чтобы послушать, что скажут....и..
marinacopy,

відео називається "Жим лежачи. Біомеханічний аналіз техніки вправи", в відео цифри і графіки, положення лопаток і ліктів вже йде як бонус

Опубліковано:

По последнему видео я увидел что ты не умеешь сводить лопатки, работы ног нет. Слишком много заумных фраз. Лучше снимай свой путь в спорте а не учи других, как по мне рано.

Опубліковано:
жимом лежачи)))

Простите за столь нахальный вопрос, а вы что так много жмете, чтобы вот это возмущаться не пойми на что? Вы спросили мнение, кто смотрел, вам ответили, зато честно.

Опубліковано:
а як же графіки? усереднені формули для вирахунків прогресу і оцінки програми...

А кому они интересны по большому счету, тем более, с достаточно сумбурными пояснениями алгоритмов вычисления некоторых показателей ? Гончарова перечитал сверх нормы, похоже ).

Прогресс и так виден на скамье. Жмёшь ты сначала 80 кг, а через месяц 100 - вот и твой прогресс.

Ну, а какой прок от оценки программы для конкретного индивидуума ? Успех при использовании той или иной проги зависит от многих факторов, она может быть великолепна для одних и мало эффективна для других по каким то причинам. Опять же - ценностную характеристику программы для конкретного человека можно выяснить на лавке за 1-2 месяца без всяких формул и расчетов.

Опубліковано:
я увидел что ты не умеешь сводить лопатки, работы ног нет. Слишком много заумных фраз. Лучше снимай свой путь в спорте а не учи других, как по мне рано.
Bridge,

відео про аналітику... дякую за критику хоч і не по темі )

вот это возмущаться не пойми на что?
marinacopy,

вибачте, я не вмію емоційно забарвлювати свої тексти) стараюся більше смайликів ставити, але напевно не допомагає. я не возмущаюсь, я навіть вже відео без футболки зняв))

для когось багато жму, для когось мало, комусь цікаво, комусь ні

я вже зрозумів що тут не дуже зацікавлена аудиторія, вибчайте, не буду спамити відосами)

с достаточно сумбурными пояснениями алгоритмов вычисления некоторых показателей
Val,

я б із задоволенням розгорнуто все розповів, але 90% відгуків - це "цифри я перемотую, бо це нецікаво", тому намагався максимально швидко і вийшло сумбурно

можно выяснить на лавке за 1-2 месяца без всяких формул и расчетов
Val,

погоджуюсь. нюансів забагато щоб робити висновок по одних таблицях. і кбжу, і стреси, і купа всього. але дуже хочеться мовою цифр згрупувати і описати процеси. якщо брати дуже грубо, усереднено і на проміжку часу хоча б рік - то якась загальна тенденція повинна проглядатися

хорошого дня, я пішов писати сценарій до наступного відео :Р

Опубліковано:

Ты скинул видео в тему "Жим лёжа" я и написал по жиму лежа, тем более ты объясняешь технику.

Опубліковано:
я ці формули і графіки рік робив. походу вони будуть цікаві тільки таким ексель задротам як я. ото аудиторію треба шукати щоб цікавились екселем і жимом лежачи)))
Finanse, напомнило)))

жим_и_математика.jpg

а с другой стороны, у Головинского хорошо получалось эскель с жимом подружить)) Может и у тебя получится))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...