Finanse Опубліковано: 10 грудня 2020 Опубліковано: 10 грудня 2020 я не знаю хто такий Головінскій :tomato: але якщо там є ексель - якось подивлюся))
$l@ventiy Опубліковано: 10 грудня 2020 Опубліковано: 10 грудня 2020 это ты троллишь или серьезно? https://last-man.org зайди посмотри.
Outlawif Опубліковано: 10 грудня 2020 Опубліковано: 10 грудня 2020 Кто не знает Головинского, про жим лежа снимать не имеет морального права )
marinacopy Опубліковано: 10 грудня 2020 Опубліковано: 10 грудня 2020 я не знаю хто такий Головінскій :tomato: уууу.....печаль беда... Ладно. Не люблю понты колотить, но должна объяснить почему графики дяденьки не очень то шарящего в жиме мне не интересны. У меня есть одно махонькое-скромное достижение - КМС в ФПУ, а это не альтернатива с заниженными нормативами (если жаба не задавит и не будет впадлу или появится интерес, можно будет МС выполнить, но это не точно). И что-то там пожать по девчачьим меркам я могу) Поэтому не нужно возмущаться. Мне приятнее на картинку посмотреть и как бы можно понять реакцию, а не искать проблемную аудиторию сразу) По поводу разъяснений по технике для пауэрлифтинга....ну...скажем так, доколупаться можно до чего угодно. А конкретно к вашему исполнению, доколупываться есть к чему, очень к чему, поверьте. Но я не вижу смысла этим заниматься. Так что без обид.
Finanse Опубліковано: 11 грудня 2020 Опубліковано: 11 грудня 2020 я вже трохи втратив нитку розмови, але повторю: я не возмущаюсь Finanse, і уточню, бо авторські права не порушував - таблиця де наведені збірні дані (мабуть таких самих крутих кмс) - не моя, а зі статті 2014 року "Биомеханический анализ спортивной техники жима лежа". на жаль стаття не написана спортсменом, тому вона вам, Марина, не сподобається я ні на кого не возмущаюсь і нормально сприймаю критику. розумію що я не чемпіон по жиму і навіть не посередній в цьому відео не зайшло - я зрозумів, буду вдосконалюватись
Жму 3 баклахи пива с груди Опубліковано: 11 грудня 2020 Опубліковано: 11 грудня 2020 я не знаю хто такий Головінскій :tomato: але якщо там є ексель - якось подивлюся)) https://youtu.be/dqkwhlnQpI0 Докапываться до того кто жмёт 305 лежа идея не очень.
Finanse Опубліковано: 11 грудня 2020 Опубліковано: 11 грудня 2020 походу, або мене читають між рядків, або я просто не розумію що відбувається... вибачте, наробив якогось срачу, сам не знаю як
$l@ventiy Опубліковано: 11 грудня 2020 Опубліковано: 11 грудня 2020 все нормально, где ты срач увидел?)))
Finanse Опубліковано: 11 грудня 2020 Опубліковано: 11 грудня 2020 я ще стільки повідомлень за такий проміжок часу на цьому форумі не писав, скільки написав після цього відео)
$l@ventiy Опубліковано: 11 грудня 2020 Опубліковано: 11 грудня 2020 ну так)) крепче пальцы - больше жим!))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз