Перейти до публікації

Питание после тренеровки

blaze102

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
ну я посмотрю ты очень много понимаешь

Посмотри.

• Відповіді 788
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

117

• Outlawif

72

• Ark

40

• D.i.m.a.s.

28

Кращі автори в цій темі

• 81eg

81eg 117 публікацій

• Outlawif

Outlawif 72 публікації

• Ark

Ark 40 публікацій

• D.i.m.a.s.

D.i.m.a.s. 28 публікацій

Опубліковано:
а почему ты тогда судишь что я "ноль"
По твоим знаниям, которые видно разумеется из диалога. Под нулем я разумеется принима ноль в отношении бодибилдинга, фитнеса и силовых видов спорта. Может ты замечательный пловец, я об этом ничего не знаю. Или там шикарный боянист, карточный шулер, водитель троллейбуса...
Опубліковано:
ты походу вообще не сечешь тему, так вот спешиал фор Ю -

Майкл Фред Фелпс - знаменитый американский пловец, единственный в истории спорта 14-кратный олимпийский чемпион и 26-кратный чемпион мира в 50-метровом бассейне. Рост — 193 см, вес — 83,9 кг

Аутлоу сравнение Мити с Алексеевым не напоминает))

Опубліковано: (змінено)
уважаемый, вы не путайте "качаться" и ОФП для плавания. Вы дилетант в этом, поэтому не надо "умничать".

Модераторы а что это на нашем форуме можно друг другу Выкать?

Сироватка засвоюється не моментально, а мінімум за півгодини.

это если гидролизат.

Змінено користувачем 81eg
Опубліковано:

Фелпс супротив Алексеева слишком мелкая фигура. И в прямом и в переносном смыслах. Правда и Митя явно позабористее субчик, чем данный пловец. Интересно, мастера хоть сделал за 12 лет? Митяй вон 220 жал, хоть и во сне, но все же результат...

Ладно заканчиваем оффтоп. Тему чистить не буду, а то акционный пакет сгорит. Но дальше не флудим...

Опубліковано:
это если гидролизат.

Я ж написав, що мінімум. По факту ж довше виходить.

Опубліковано:
Сироватка засвоюється не моментально, а мінімум за півгодини. Це якщо на воді, а якщо на молоці, то трошки довше. Миттєво ВСААшки. Саме тому їх і радять приймати після треньки. Чому рекомендують пити проткоктейль через 30 хвилин після треньки? Тому що через годину після закінчення тренування відкривається протеїнове вікно. Воно відкрите протягом 2 годин. І саме тому випитий коктейль попадає в цей проміжок. І коктейль має бути не просто білковим, а має містити вуглеводи. Краще буде засвоєння поживних речовин. Про протеїнові вікна добре написано у Філіпа Гольї. Я на форумі лінк викладував. Цю статтю давно читав, можливо і дурь там написана, може є якісь нанотехнології в харчуванні, але у всякому разі пиття протеїнових коктейлів зразу після треньки - це банальне переведення продукту. Краще ВСАА. Ну і трошки вуглеводів. Але останнє на любителя. Бо не кожен може зразу після треньки лопати. Треба і дух перевести. Душ прийняти, а потім можна і закинутися.

звідки така впевненість? (я про виділене жирним)

якщо я вип"ю прот з мальтою одразу після тренування, ти вважаєш він піде тільки на відновлення затрат енергії, а м"язи так нічого і не отримають???

поясни... бо всі пють прот після тренування разом із вуглеводами, а ти кажеш, що це нісенітниця

Vlad в посте Банда все написано. Потому что он пойдет туда куда должны угли пойтить, а не на понижение кортизола.

Змінено користувачем 81eg

может под "протом" он имел ввиду изолят? а смальтой по-моему вполне приличный эффект.

Змінено користувачем xx07xx
Опубліковано:
Vlad в посте Банда все написано. Потому что он пойдет туда куда должны угли пойтить, а не на понижение кортизола.

ну а то что он будет вместе с углями выпит роли не играет? белок все равно пойдет на возмещение енергозатрат?

тоесть сразу после треньки канает только БЦА? а прот уже или через пол часа - час после треньки, или на протяжении дня в промежутках между хавкой?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...