Tehno Опубликовано 15 апреля, 2007 Опубликовано 15 апреля, 2007 з хімії нічого не їм немає смислу бо маю схильність до набору маси, нажаль жирку, а майже вся хімка для набору маси, а мені її вже не треба я вважаю, що маю трохи забагато, треба зганяти. Сети для мене оди спосіб трохи схуднути трохи перед літом. Я знаю, що з такою програмою результату бути ніякого не може, навіть може трохи назад піти, але який тренінг кому подобається. Ось в залі знайомий в пятницю попробував зі мною, пацану 19 років, хімку лише Малиш вживає і сказав шо сподобалось хоче трохи так позайматись. Перед кожною треніровкою 2 таблетки Вітрум Енерджі або Енергіл + 2 таб. Кофеїну + 2 таб. Аспірину і вперед. Я не кажу шо легко навіть дуже не легко, але себе заставити можна.
Jastore Опубликовано 15 апреля, 2007 Опубликовано 15 апреля, 2007 Елки палки я про стероиды грю а не про ето. Нефига не много массы давай еще! Не вся химка для массы! Поробуй обычный винстол с чем то. Кста скока тебе лет то? Кой стаж занятий? КИе силовые ?
Admin Опубликовано 15 апреля, 2007 Автор Опубликовано 15 апреля, 2007 Вообщем...я так пока набросал что-то типа 1) Жим лежа 5*5 Жим лежа на наклонной головой вверх Жим лежа на наклонной головой вниз 2) Приседания 5*5 / 1*20 + незнаю что в эту треню еще добавить 3) Становая Подтягивания Тяга к поясу Посоветовал бы тебе первую треню поменять местами со второй! Что это даст? Ноги самая большая мышца и ей нужно уделять максимум усилий.. плюс ко всему после приседа ноги не восстановятся, и тут сразу становая, которая тож не кисло ножки пригружает! Tehno правильно говорит, что вместо третьего жима на грудь сделай подтягивания на брусьях! Так же не вижу в программе плечей, трицепсов и бицепсов..
Tehno Опубликовано 15 апреля, 2007 Опубликовано 15 апреля, 2007 на рахунок Вінстролу незнаю, а от Станозолол пробував і зараз є думка взяти, але він мене не дуже сушить пробував вже, організм чомусь так реагує.Скоро 22 роки. Стаж вже 7 рік. ріс 183 вага скинув з 100 до 98 думаю дес до 96 дійти. Жим з груді максимум дес під 145, станову давно не робив але рік тому на раз дес під 220 потягнув. Присід не роблю бо маю травму коліна тому ноги для мене закрита тема.Біцепс 60кг на 9-10 раз.Жим вузьким хватом 100кг на 8-9 раз, максимум незнаю бо ніколи не робив.
Nikita Опубликовано 15 апреля, 2007 Опубликовано 15 апреля, 2007 Так предложите полную программу на 3 дня как вы ее видите))
Admin Опубликовано 15 апреля, 2007 Автор Опубликовано 15 апреля, 2007 Так предложите полную программу на 3 дня как вы ее видите)) Вторник: Ноги и плечи; Четверг: Грудь и быцепс; Суббота: Спина и трицепс. Упражнения попробуй сам подбери исходя из личных предпочтений. ;)
Tehno Опубликовано 19 апреля, 2007 Опубликовано 19 апреля, 2007 програма треніровки на груди. вся схема розрахована в ідеалі на 8 тижнів. з кожною вагою працюємо 2 неділі - відповідно 4 треніровки, груди мязи великі і тому їх можна тренувати 2 рази в тиждень вони нормально відновлюються. Тут основна увага йде на техніку жати треба повільно фіксуючи вагу як внизу так і вверху амплітуди. тут треба дати меншу нагрузку на розводках бо можна дійти до перетренованості мяза. 1-2 тиждень працюємо з 60% ваги від МАХ 4 підходи по 10раз. 3-4 тиждень 70% 5 підходів по 6раз 5-6 тиждень 80% 6 підходів по 5 раз 7-8 тиждень 90% 4підходи по 3 рази треба зберігати амплітуду не спішити на перших тижнях коли вага мала, але тим самим можна добре прокачати мяз.
Admin Опубликовано 19 апреля, 2007 Автор Опубликовано 19 апреля, 2007 Собственно смысл в этом есть.. Идет варъирование весов и подходов.. интересно.. Сам то пробовал?
Tehno Опубликовано 19 апреля, 2007 Опубликовано 19 апреля, 2007 на собі проводив експеримент. Мені сподобалась програма. Бо при ній можна добре прокачати мяз, на перших тижнях головне не спішити в повторах я робив приблизно 4-3 секунди вниз а потім так само вверх, мяз роздувало класно. Але треба добре продумати з іншими вправами на груди. бо коли жмеш максимальні ваги то мяз працює на короткочасно, а тут він має широку і довгу амплітуду.
muravey Опубликовано 19 апреля, 2007 Опубликовано 19 апреля, 2007 Да это хорошая прога. По ней и сам рос и других заставлял. Но я больше использую в жиме скорость. 3-4 сек опускали а потом толкаеш чтоб подъем был быстрее чем опускания. И добовляю жимы на скорость 60% с очень быстрым подъемом и так 1Х20раз или 8-10Х3раза. И дожимы с весом 105-110% от максимума. А ОФП брусья, разводки ,трицепс молоток.
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти