Перейти до публікації

Тренировочные программы

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Тем, а почему не делать 3*3 потом 4*4 и 5*5? Ето стандартная схема для набора силы...

• Відповіді 3,5 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• 81eg

208

• Outlawif

190

• OlegRO

169

• Admin

138

Кращі автори в цій темі

• 81eg

81eg 208 публікацій

• Outlawif

Outlawif 190 публікацій

• OlegRO

OlegRO 169 публікацій

• Admin

Admin 138 публікацій

Опубліковано:
Тем, а почему не делать 3*3 потом 4*4 и 5*5? Ето стандартная схема для набора силы...

Дык ведь идет прокачка медленных волокон...

Опубліковано:
Дык ведь идет прокачка медленных волокон...

и? что то я не понял - о чем спор :huh:

Опубліковано:

НУ всмысле работаю на силу, а при схеме Jastore буду пахать на выносливость. У меня же вес растеть, так что хотите что б еще и подходы с повторениями увеличивались?! Смерти моей хотите?! :blink: :P Просто так как я занимаюсь пашут медленные волокна, вот ща подкачаются, а потом раз и бомбежка быстрых и пошел прирост дикий...ну надеюсь :)

Опубліковано:
НУ всмысле работаю на силу, а при схеме Jastore буду пахать на выносливость. У меня же вес растеть, так что хотите что б еще и подходы с повторениями увеличивались?! Смерти моей хотите?! :blink: :P Просто так как я занимаюсь пашут медленные волокна, вот ща подкачаются, а потом раз и бомбежка быстрых и пошел прирост дикий...ну надеюсь :)

на рахунок смкрті то ти погарячкував, я переконався. що організ може витримати все і показати такі можливості про чкі ти навіть не догадувався. от наприклад я вже раніше викладав тут свю програму по якій я займався 2.5 місяці https://ironflex.com.ua/phorum/index.ph...wtopic=57&st=80 , смерть, після треніровки стакан води підняти не міг, хотів підрильєфитися і скинути вагу, з першого погляду то вага мала піти вниз. робочі ваги також, нажаль чи не нажаль ефект протилежний трохи набрав 3 кг, і робочі трохи покращились. Парадокс. зараз займаюсь по зовсім іншій програмі на днях викину на форум.

Опубліковано:
на рахунок смкрті то ти погарячкував, я переконався. що організ може витримати все і показати такі можливості про чкі ти навіть не догадувався. от наприклад я вже раніше викладав тут свю програму по якій я займався 2.5 місяці https://ironflex.com.ua/phorum/index.ph...wtopic=57&st=80 , смерть, після треніровки стакан води підняти не міг, хотів підрильєфитися і скинути вагу, з першого погляду то вага мала піти вниз. робочі ваги також, нажаль чи не нажаль ефект протилежний трохи набрав 3 кг, і робочі трохи покращились. Парадокс. зараз займаюсь по зовсім іншій програмі на днях викину на форум.

Давай выкладывай.. интересно поглядеть..

Опубліковано:
Давай выкладывай.. интересно поглядеть..

ага - даффай сюда, будем посомтреть тфой програма :D

Опубліковано:

понеділок

груди

жим

жим під кутом 4*6-8

бруси 4*10

біцепс (важка трен)

штанга на біцепс + лавка Скота 5 * 6-8

концентрований 5 * 6-8

тріцепс (легка трен)

жим з-за голови 4 * 15

блок з канатом4 * 15

середа

спина

тяга блока за голову 5 * 6-8

тяга блока перед собою 5 *6-8

Т-гриф 4 * 6-8

підтягування 3 * 10

дельта

жим штанги зза голови + розводки в сторони 5 * 6-8

жим Арнольда + розводки перед собою 5 * 6-8

пятниця

груди

жим (середня грудь)

жим під кутом 4*6-8

бабочка 4 * 10

тріцепс (важка трен)

французький жим + жим вузьким 5 * 6 - 8

блок 5 * 6-8

біцепс (легка трен)

нижній блок + молот 4 * 15

жим на груди я роблю по системі

1-2ned. 60% 4*10.

3-4ned. 70% 6*5

5-6ned. 80% 5*6.

7-8ned. 90% 3*4.

Опубліковано:

Не погарячился я - просто схема +вес +подходы +повторения - это не умно

Опубліковано:

просто я дійшов вже до межі організму і тоді я хотів подивитись шо він може витримати мої сподівання справдились. І тепер я просто скидаю масу і докачую ту мишцу на яку я незвертав достатньої уваги. Просто гонитва з МАСОЮ це добре, але до певної межі яку на мій погля перевалювати не треба, як для любителя. я прибічний високоінтенсивного тренінгу.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...