Admin Опубліковано: 22 жовтня 2008 Автор Опубліковано: 22 жовтня 2008 Ось так я займаюсь :) ,якщо щось не так,підкажіть будь-ласка. Я бы немного переставил местами упражнения. Первое упражнение на широчайшие - это тяга в наклоне.. Это база.. А дальше как угодно. На трицепс сделал бы первым упражнением жим узким, потом французкий, а потом блок.
Паша Опубліковано: 22 жовтня 2008 Опубліковано: 22 жовтня 2008 Я бы немного переставил местами упражнения. Первое упражнение на широчайшие - это тяга в наклоне.. Это база.. А дальше как угодно. На трицепс сделал бы первым упражнением жим узким, потом французкий, а потом блок. Я про це думав,але мені треба більше на ширину спини працювати, а тяга це все-таки більше на товщину.Ятс і Арнольд Шварценеггер ,якщо мені не зраджує пам"ять,теж робили спочатку підтягування.
Admin Опубліковано: 22 жовтня 2008 Автор Опубліковано: 22 жовтня 2008 Я про це думав,але мені треба більше на ширину спини працювати, а тяга це все-таки більше на товщину.Ятс і Арнольд,якщо мені не зраджує пам"ять,теж робили спочатку підтягування. Это было моё предложение, а как делать решать только тебе ;)
Паша Опубліковано: 22 жовтня 2008 Опубліковано: 22 жовтня 2008 Это было моё предложение, а как делать решать только тебе ;) Все одно,дякую за пораду.
Jastore Опубліковано: 22 жовтня 2008 Опубліковано: 22 жовтня 2008 Ось моя ,так сказати, програмка: пн:плечі 1)Жим штанги із-за голови 4 робочих підходи(по 8-10 раз)+ 1 добиваючий 2)Розводки гантелей в сторони 4Х12 3)Розводки гантелей на наклонній(на задню дельту)4Х12 4)Підйоми гантелей перед собою 4Х10 5)Шраги зі штангою 4Х12 вт:бедра,ікри 1)Присідання 4Х12 2)Жим ногами 4Х20 3)Екстензії ніг сидячи 4Х20 4)екстензії на біцепс бедра 4Х15 чт:біцепс,груди 1)жим горизонтально 4Х7 2)жим гантелей на наклонній 4Х10 3)розводки на наклонній 4Х8-10 4)Суперсет ( віджимання на брусьях після кросовера) 4Х12 5)Підйоми штанги на біцепс стоячи 4Х6-8 6)Підйоми гантелей стоячи 4Х9 7)Лавка Скотта(на тросиках) 4х15 сб:спина,тріцепс 1)підтягування 1х20,4Х7(з 15кг) 1Х 16-20(скідьки сил залишиться :) ) 2)Тяги в наклоні 4Х 10 3)станова тяга 1Х20,1Х10,3Х6 4)Тяги на хамері 4Х10 5)тяга верхнього блоку 4Х12 6)Французький жим лежачи(до лоба) 4Х10 7)жим вузьким хватом3Х6-8,1Х12 3)Тріцепсова тяга блока до низу 4Х15 Ось так я займаюсь :) ,якщо щось не так,підкажіть будь-ласка. На качественную мускулутару прога неплахая вроди.. но вот на массу и силу непойдет.. слишкам обьемная....
Паша Опубліковано: 22 жовтня 2008 Опубліковано: 22 жовтня 2008 На качественную мускулутару прога неплахая вроди.. но вот на массу и силу непойдет.. слишкам обьемная.... Абсолютно згоден,хочу зимою силовий цикл зробити.Тільки не знаю,як його нормально розпланувати :blush:
Nik Опубліковано: 23 жовтня 2008 Опубліковано: 23 жовтня 2008 кто пробовал заниматься по советам Леонида Алик, Админ - напишите свои проги !!!!!
Admin Опубліковано: 23 жовтня 2008 Автор Опубліковано: 23 жовтня 2008 кто пробовал заниматься по советам Леонида Алик, Админ - напишите свои проги !!!!! Моя прога находиться в первом посте этой темы. Просто поменял количество повторений.
Nik Опубліковано: 23 жовтня 2008 Опубліковано: 23 жовтня 2008 Моя прога находиться в первом посте этой темы. Просто поменял количество повторений. ты не делаешь легкую и тяжелую недели (другой вес и к-во повторений)???? каждый тренировочный день такой-же?????
Admin Опубліковано: 23 жовтня 2008 Автор Опубліковано: 23 жовтня 2008 ты не делаешь легкую и тяжелую недели (другой вес и к-во повторений)???? каждый тренировочный день такой-же????? Три недельки с легким весом и большим количеством повторений до жжения и одну неделю силовых тренировок с большим весом..
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз