Nikita Опубліковано: 12 квітня 2007 Опубліковано: 12 квітня 2007 Я же описывал свою программу уже в данной теме...
Admin Опубліковано: 13 квітня 2007 Автор Опубліковано: 13 квітня 2007 Я же описывал свою программу уже в данной теме... Значит два раза занимался в неделю.. Теперь переходишь на три, ну это уже более менее.. Выложи что и как собираешся делать, прогу всмысле.. Будем критиковать ;)
Tehno Опубліковано: 13 квітня 2007 Опубліковано: 13 квітня 2007 Понеділок 1. жим штанга на ГРУДИ + тяга на верхньому блоці ТРІЦЕПС + розводки на ГРУДИ – 4 * 6-8 2. жим штанга на ГРУДИ під кутом + тяга на верхньому блоці ТРІЦЕПС з-за голови + розводки на ГРУДИ під кутом – 4 * 6-8 3. тяга верхнього блока за голову на СПИНУ + тяга штанги на БІЦЕПС + тяга верхнього блока перед собою на СПИНУ 4 * 6-8 4. тяга Т-гриф на СПИНУ + тяга на лавці Скота на БІЦЕПС + тяга нижнього блока (Гребля) на СПИНУ 4 * 6-8 середа 1 жим вузьким хватом на ТРІЦЕПС + шраги в сторони на ДЕЛЬТУ + французький жим на ТРІЦЕПС 4 * 6-8 2 тяга на верхньому блоці ТРІЦЕПС + шраги в перед собою на ДЕЛЬТУ + тяга на верхньому блоці ТРІЦЕПС з-за голови 4 * 6-8 3 тяга штанги на БІЦЕПС + шраги на задню ДЕЛЬТУ + згинаня рук з гантелями на БІЦЕПС 4 * 6-8 4 тяга на лавці Скота на БІЦЕПС + молот на БІЦЕПС 4 * 6-8 п’ятниця 1 жим штанга на ГРУДИ + тяга Т-гриф на СПИНУ + розводки на ГРУДИ – 4 * 6-8 2 жим штанга на ГРУДИ під кутом + тяга верхнього блока за голову на СПИНУ + розводки на ГРУДИ під кутом – 4 * 6-8 3 жим штанга з-за голови на ДЕЛЬТУ + тяга нижнього блока (Гребля) на СПИНУ + шраги в сторони на ДЕЛЬТУ 4 * 6-8 4 жим Арнольда на Дельту + шраги в перед собою на ДЕЛЬТУ 4 * 6-8
muravey Опубліковано: 13 квітня 2007 Опубліковано: 13 квітня 2007 Ух бомбишся ты не по детски. А вот это как сразу без отдыха одно за другим "1. жим штанга на ГРУДИ + тяга на верхньому блоці ТРІЦЕПС + розводки на ГРУДИ – 4 * 6-8"? Коли да так ты как Товарняк наверно на треньке :blink: А че с коленом ведь вижу что не становых не присядов?
Admin Опубліковано: 14 квітня 2007 Автор Опубліковано: 14 квітня 2007 Tehno, Ты успеваешь восстанавливаться? Просто я смотрю, что ты каждую мышцу по 2 раза в неделю тренируешь..
Tehno Опубліковано: 14 квітня 2007 Опубліковано: 14 квітня 2007 працюю без відпочинку між підходами, відпочинок поки дійшов до станка і взяв його в руки, а зколіном - порвані звязки булт я раніше 7 років карате займався. ноги і так маю добрі підтягував верх до ніг бо була диспропорція.Відновлюватись встигаю, ця прога суто для тих хто любить інтенсивний трен,я з 11 років почав спором займатись то маю трохи підготовки. Кажу зразу програму деколи коректую бо всі ми люди, а дехто ше й стеденти буває таке, що й нормальними підходами без сетів на получається зробити бажаного.
Admin Опубліковано: 14 квітня 2007 Автор Опубліковано: 14 квітня 2007 Понятно, да прога внатуре для тех, кто любит интенсивный тренинг.. Я люблю тренироваться не спеша.. :blush:
Nikita Опубліковано: 15 квітня 2007 Опубліковано: 15 квітня 2007 Вообщем...я так пока набросал что-то типа 1) Жим лежа 5*5 Жим лежа на наклонной головой вверх Жим лежа на наклонной головой вниз 2) Приседания 5*5 / 1*20 + незнаю что в эту треню еще добавить 3) Становая Подтягивания Тяга к поясу
Tehno Опубліковано: 15 квітня 2007 Опубліковано: 15 квітня 2007 Nikitka поясни нащо тобі в одну треніровку 3 жима на груди, отой третій догори ногама ти зібрався на ОЛІМПІЮ їхати, мяз не буде рости коли його закачати в мязі відбудеться депресія і тоді ступор.Придумаю собі може розводки, може бруси широким хватом.Далі в одну треніровку ти хочеш зробити всі 3 базові вправи жим на груди, присідання і станова ти будеш себе виснажувати.
Jastore Опубліковано: 15 квітня 2007 Опубліковано: 15 квітня 2007 Понеділок 1. жим штанга на ГРУДИ + тяга на верхньому блоці ТРІЦЕПС + розводки на ГРУДИ – 4 * 6-8 2. жим штанга на ГРУДИ під кутом + тяга на верхньому блоці ТРІЦЕПС з-за голови + розводки на ГРУДИ під кутом – 4 * 6-8 3. тяга верхнього блока за голову на СПИНУ + тяга штанги на БІЦЕПС + тяга верхнього блока перед собою на СПИНУ 4 * 6-8 4. тяга Т-гриф на СПИНУ + тяга на лавці Скота на БІЦЕПС + тяга нижнього блока (Гребля) на СПИНУ 4 * 6-8 середа 1 жим вузьким хватом на ТРІЦЕПС + шраги в сторони на ДЕЛЬТУ + французький жим на ТРІЦЕПС 4 * 6-8 2 тяга на верхньому блоці ТРІЦЕПС + шраги в перед собою на ДЕЛЬТУ + тяга на верхньому блоці ТРІЦЕПС з-за голови 4 * 6-8 3 тяга штанги на БІЦЕПС + шраги на задню ДЕЛЬТУ + згинаня рук з гантелями на БІЦЕПС 4 * 6-8 4 тяга на лавці Скота на БІЦЕПС + молот на БІЦЕПС 4 * 6-8 п’ятниця 1 жим штанга на ГРУДИ + тяга Т-гриф на СПИНУ + розводки на ГРУДИ – 4 * 6-8 2 жим штанга на ГРУДИ під кутом + тяга верхнього блока за голову на СПИНУ + розводки на ГРУДИ під кутом – 4 * 6-8 3 жим штанга з-за голови на ДЕЛЬТУ + тяга нижнього блока (Гребля) на СПИНУ + шраги в сторони на ДЕЛЬТУ 4 * 6-8 4 жим Арнольда на Дельту + шраги в перед собою на ДЕЛЬТУ 4 * 6-8 Ето ты химик ? если да то смысл етих суперсетов?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз