yobilovus Опубліковано: 2 березня 2011 Опубліковано: 2 березня 2011 Зато сывороточные протеины считаются одними из быстро усваиваемых. ПыСы. Не знал как своих 5 копеек вставить :) кто видел как скисает молоко тот все поймет!!! сывороточные протеины делают не из сыровотки, он так називается по способу его произведения ЗЫ: пять копеек моджна еще вставить словами - афтар жжет, пеши ищо, пацталом
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз