Перейти до публікації

сироватка


Sergik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Зато сывороточные протеины считаются одними из быстро усваиваемых.

ПыСы. Не знал как своих 5 копеек вставить :)

кто видел как скисает молоко тот все поймет!!!

 

 

сывороточные протеины делают не из сыровотки, он так називается по способу его произведения

 

ЗЫ: пять копеек моджна еще вставить словами - афтар жжет, пеши ищо, пацталом

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×
×
  • Створити...