SHOTA Опубліковано: 11 серпня 2008 Опубліковано: 11 серпня 2008 жир в бане не сбрасывается. а накапливается :D (шутка)
Admin Опубліковано: 1 грудня 2008 Опубліковано: 1 грудня 2008 Ой как вчера хорошо в баньку сходили.. Спал как младенец.. Ели утром встал.. :D
palyanucya Опубліковано: 1 грудня 2008 Опубліковано: 1 грудня 2008 Ой как вчера хорошо в баньку сходили.. Спал как младенец.. Ели утром встал.. :D :D після баньки це дуже знайоме відчуття! :D
Nik Опубліковано: 1 грудня 2008 Опубліковано: 1 грудня 2008 жир в бане не сбрасывается. че серьезно???????
Admin Опубліковано: 1 грудня 2008 Опубліковано: 1 грудня 2008 че серьезно??????? Конечно нет.. Водичка віходит.. И сразу после баньки опять востонавливается..
Nik Опубліковано: 1 грудня 2008 Опубліковано: 1 грудня 2008 Конечно нет.. Водичка віходит.. И сразу после баньки опять востонавливается.. пасиба!!! ато на скоко я знаю в баню ходят вес сгонять и борци например когда вес сгоняют жрут много лимонов и в баню напастой ходят!!!!
SHOTA Опубліковано: 1 грудня 2008 Опубліковано: 1 грудня 2008 Вода! Поздравляю с 3000-ым рубежом сообщений на форуме:)
Admin Опубліковано: 1 грудня 2008 Опубліковано: 1 грудня 2008 Поздравляю с 3000-ым рубежом сообщений на форуме:) Ааа да, спасибо! Кстати вы так с Аликом и не сказали размер футболки.. Мне уже заказывать пора! Пофлудили и харош.. Про футболки в тему про акцию! :)
Terminator Опубліковано: 1 березня 2009 Опубліковано: 1 березня 2009 Баня это супер) а футболка тож неплохо.)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз