SRZ Опубліковано: 25 травня 2012 Опубліковано: 25 травня 2012 честно, сразу глянул и подумал что рядом Шабуней Галустян подкаченный )
Faust Опубліковано: 7 червня 2012 Опубліковано: 7 червня 2012 (змінено) это действительно РАРИТЕТНОЕ фото!!! кто на нём изображен (слева) думаю все прекрасно догадались и узнали :) Змінено 7 червня 2012 користувачем Faust
Greeboss Опубліковано: 7 червня 2012 Опубліковано: 7 червня 2012 кто на нём изображен (слева) думаю все прекрасно догадались и узнали :) Да и справа тоже узнали... :ag:
Faust Опубліковано: 7 червня 2012 Опубліковано: 7 червня 2012 Да и справа тоже узнали... :ag: да ладно?? :ai:
OHIXA Опубліковано: 7 червня 2012 Опубліковано: 7 червня 2012 да ладно?? :ai: ха! а ты думал тебя никто не узнает? :)
55Pavilion Опубліковано: 7 червня 2012 Опубліковано: 7 червня 2012 Фил красавчик! Одевается по отцовски и такой же накачанный как я)
Faust Опубліковано: 7 червня 2012 Опубліковано: 7 червня 2012 Фил красавчик! Одевается по отцовски и такой же накачанный как я) на 1-й и 3-й фотке Фил в одной и той же майке, но разных шортах, а Джей Катлер наоборот: разных футболках и одних и тех же штанах ))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз