Faust Опубліковано: 2 липня 2012 Опубліковано: 2 липня 2012 (змінено) Дорога к Олимпии ... что-то у Волка как-то подозрительно шорты топорщатся :ag: Змінено 2 липня 2012 користувачем Faust
Ark Опубліковано: 2 липня 2012 Опубліковано: 2 липня 2012 что-то у Волка как-то подозрительно шорты топорщатся :ag: я вот тоже долго всматривался.... будем надеяться что это у него в кармане что-то лежит :bj:
Jus Опубліковано: 2 липня 2012 Опубліковано: 2 липня 2012 я вот тоже долго всматривался.... будем надеяться что это у него в кармане что-то лежит :bj: ну ясно же, что это бутерброд! :Cherna_03:
Mabila Опубліковано: 2 липня 2012 Опубліковано: 2 липня 2012 я вот тоже долго всматривался.... будем надеяться что это у него в кармане что-то лежит :bj:
упрямый Опубліковано: 3 липня 2012 Опубліковано: 3 липня 2012 пасиба пабливал)) Вот одна из причин, по которой современный профи билдинг в упадке, гонка за огромными уродливыми ногами. Том Платц (фото слева) не такой уж и современный)))
упрямый Опубліковано: 3 липня 2012 Опубліковано: 3 липня 2012 ну ясно же, что это бутерброд! :Cherna_03: по размеру скорее целый бройлер))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз