Паша Опубліковано: 20 жовтня 2008 Опубліковано: 20 жовтня 2008 Флекс незважаючи на вирізані нирки намагається бути в формі навідмінно від Кевіна :) Ось фотосесія: https://www.bbszene.de/html/2008/flex_shooting/
Admin Опубліковано: 20 жовтня 2008 Опубліковано: 20 жовтня 2008 Так у него че искусственные теперь стоят??
Паша Опубліковано: 20 жовтня 2008 Опубліковано: 20 жовтня 2008 Так у него че искусственные теперь стоят?? Ну йому ж походу пересадку робили,хоча точно,чесно кажучи не знаю :mellow:
Admin Опубліковано: 20 жовтня 2008 Опубліковано: 20 жовтня 2008 Есть такой хлопец Дон Лонг, так ему делали пересадку (его сестра пожертвовала для него одну почку), ну потом и ту пришлось вырезать.. Кароче поставили штучные.. И чувак еще выступал в этом году.. Это ж сколько в себя нужно было вливать??? Сумасшедшие!!!
SHOTA Опубліковано: 7 листопада 2008 Опубліковано: 7 листопада 2008 Не думаю,що там фотошоп.Я бачив і інші фотки,там все так само класно виглядає. Робі Робінсон.Бодібілдер непідвласный часу B) 62 роки :blink: ПРИЧЕСКА СУПЕР :D :D :D
palyanucya Опубліковано: 10 листопада 2008 Опубліковано: 10 листопада 2008 ПРИЧЕСКА СУПЕР :D :D :D ага ще трохи відростити і буде викопаний Боб Марлі :D Але виглядати так в 62!!! :) - респект!!!
Admin Опубліковано: 19 листопада 2008 Опубліковано: 19 листопада 2008 А это кто? Я не слыхал об этом хлопце..
palyanucya Опубліковано: 19 листопада 2008 Опубліковано: 19 листопада 2008 А это кто? Я не слыхал об этом хлопце.. та я і сам незнаю! але форми подобають. напевно десь з того ж часу що й Рег Парк, хоча він вже трохи помасивніше ніж атлети тих часів!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз