Ant11 Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 (змінено) ту small_slow -- не думаю що Діма про то думає.. реально лише в одній двух темах відписується там.. а взагалі то погоджуюсь з тим що можна і тут розвивати.. Змінено 2 листопада 2012 користувачем AntifriZ
yobilovus Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 ту small_slow -- не думаю що Діма про то думає.. тому він і не отримав бан, а пораду і сприяння :bananagz3:
nameless one Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 а ніхто не задумався над тим, що тут один форумчанин перетягує інших форумчан на форум теоретично конкурент? Формально так и есть. А пеально все кто может отозваться и так зарегистрированны на обоих форумах.
Outlawif Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 А пеально Это "реально" или "печально"? ))
ResectoR Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Это "реально" или "печально"? )) Склоняюсь к реально?)) А вообще интересная очепятка.
81eg Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 можна і тут розвивати.. Нужно. А пеально все кто может отозваться и так зарегистрированны на обоих форумах. Отзываться там, это писять против ветра - зачем?)
nameless one Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Это "реально" или "печально"? )) Конечно, "реально".
nameless one Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 Нужно. Отзываться там, это писять против ветра - зачем?) Ну я как-бы за развитие этого форума. Тот достаточно развит. А этот роднее как-то.
me41st0 Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 В целом хорошо, я бы темку тоже бы оформил, особенно вот это: конспект его важнейших постов, в тоннах флуда тяжко выуживать его полезные посты. А новых адептов, просто сюда направлять. Только как ты это все организуешь?) А можно сюда оформить этот констпект? А то перечитывать все 1000+ страниц на факторе сил нет, а важные посты Гончарова разборсаны по всей теме... Я только первых 30-х страниц пока осилил :(
Pool Опубліковано: 2 листопада 2012 Опубліковано: 2 листопада 2012 хочеш просувати тему ОТ - можна тут створити ще одну тему "ОТ теорія і практика" і тут її вилизати і чисто вести отличная идея :JC_doubleup:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз