Ant11 Опубліковано: 17 грудня 2012 Опубліковано: 17 грудня 2012 Привіт :bz: Почав читати Гончарова на СтилФакторі, там чи шрифт малий чи багато інформації, вопшем осилив 5 сторінок за 3 дня. Більше просто не можу читати. а "28182 ответов в этой теме" мене потійно мучать! Бачу в нас тоже розбирали Гончарова, скажуть варто займатись по Гончарову, чи Люберу? Ви тут бачу робили експерименти, ще не перечитав всьо, тільки почав. Скажіть варто займатись по програмі тій шо виставляє 0utlaw чи займатись по програмі приведеній в книзі Владимир Гончаров. ЛОГИКА ТРЕНИНГА. ПРАКТИЧЕСКОЕ ПОСОБИЕ. звідси: https://forum.steelfactor.ru/index.php?show...%EE%E3%E8%EA%E0 Цікавить думка самого 0utlaw і людей які займались по даній методиці. Варто не варто питання риторичне, краще - гірше теж..висловлю думку яку ні коли ще не висловлював,тому що трохи читав тебе.. Займався ти б краще по Люберу..для початку.. а то щось мені підказуєз ОТ Гончарова ти не розбиреся..
81eg Опубліковано: 17 грудня 2012 Опубліковано: 17 грудня 2012 вопшем осилив 5 сторінок за 3 дня. Більше просто не можу читати. варто займатись по Гончарову, чи Люберу? Вопшем взрыватель мозга выдернул чеку.
paraschyk1 Опубліковано: 17 грудня 2012 Опубліковано: 17 грудня 2012 Adrenalin,как ты вообще живешь? У тебя что не день,то архи проблема. Ты же по Люберу и недели не прозаненимался,а уже ОТ хочешь. Лучше бы ты глисты ганял и дальше.
Adrenalin Опубліковано: 17 грудня 2012 Опубліковано: 17 грудня 2012 Варто не варто питання риторичне, краще - гірше теж..висловлю думку яку ні коли ще не висловлював,тому що трохи читав тебе.. Займався ти б краще по Люберу..для початку.. а то щось мені підказуєз ОТ Гончарова ти не розбиреся.. чому? Adrenalin,как ты вообще живешь? У тебя что не день,то архи проблема. Ты же по Люберу и недели не прозаненимался,а уже ОТ хочешь. Лучше бы ты глисты ганял и дальше. та не архи проблема, просто треба ставити ціль і йти до неї. Вважаю що ціль варто ставити чітку! А якби я не шукав істини, то і далі б дрочив біцепс по 2 год в день...
Ant11 Опубліковано: 18 грудня 2012 Опубліковано: 18 грудня 2012 Заканчиваю 5-ю неделю на дельты..после снова к спине)
yobilovus Опубліковано: 18 грудня 2012 Опубліковано: 18 грудня 2012 Вважаю що ціль варто ставити чітку! правда - чітка ціль - м"язова маса (от тобі і ціль) А якби я не шукав істини, для тебе істина не в об"ємнуму тренінгу, навіть не в люберу, все що треба жерти, присідати, жати і причому ці необхідні речі розміщені по порядку їх важливості
Корвин Опубліковано: 18 грудня 2012 Опубліковано: 18 грудня 2012 Заканчиваю 5-ю неделю на дельты..после снова к спине) Ну, что тут скажешь...и я такие хочу=) +
Ant11 Опубліковано: 18 грудня 2012 Опубліковано: 18 грудня 2012 ну на самом деле ещё много также работы.. ну что то уже вырисовывается)
vlad_leo Опубліковано: 20 грудня 2012 Опубліковано: 20 грудня 2012 відпрацював 7 неділь по триденному матричному спліту. що далі робити? залишатись на ньому і на далі чи переходити на ОСТ?
Ant11 Опубліковано: 20 грудня 2012 Опубліковано: 20 грудня 2012 Який тонаж?Iнтенсивність?..Є можливість на 4-и денний тренінг перейти-переходь.. на трьох днях ..думаю умісно працювати циклами..якщо немає прогресу..а взагалі спробувати на звичайному ОТ більш потужністну програму..стор.21 з книги" Тренируйся"..
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз