vlad_leo Опубліковано: 20 грудня 2012 Опубліковано: 20 грудня 2012 Який тонаж?Iнтенсивність?..Є можливість на 4-и денний тренінг перейти-переходь.. на трьох днях ..думаю умісно працювати циклами..якщо немає прогресу..а взагалі спробувати на звичайному ОТ більш потужністну програму..стор.21 з книги" Тренируйся".. за звітний період об"єм виріс із 43т до 52-55т тижневий інтенсивність із 49 до 53 за тренування час тренування 90 - 110хв але обєм якись скачкоподібний... один тиждень 48, інший -55, потім знов 48. такаж ситуація із робочими вагами... добавлю в дельтах вагу в гантелях, летить вага в жимі. на одному тренвуанні дам більшу нагрузку на ноги (до прикладу), на наступному - ноги вже не витримують стандартної... робочі ваги приблизно утсаканились і не хочуть рости. на 4-денний перейти не маю можливості.. хоча хотів би. То що порекомендуєте? перехід на ОСТ чи на ту прогу, що на 21ст. в книзі. чи залишатись далі на ОТ. деякі вправи з тої проги що на 21 с. в книзі робити не можу через травму спини 2. тяга толчковая 3. наклоны стоя 6. швунг жимовой якщо можливо їх замінити іншими чи більш стандартними вправами, то якими?
Ant11 Опубліковано: 20 грудня 2012 Опубліковано: 20 грудня 2012 нормально 5т. +,-.. якщо летить вага,занадто додаєшь,або зарано.. хоча невеликі відхилення можливі..то не страшно.. Я б спробував саме по ті прозі що з 21 стор. потім дійде черга до ОСТ(хоча я наприклад не прихильник ОСТ взагалі) -Толчкова-станова-ширина хвата на рівні плечей -нахили стоя-в чому тут проблема? -можна робити гіперекстензію,але об’єм в екстензіях не рахуєм -швунг-жим стоя з грудей
vlad_leo Опубліковано: 21 грудня 2012 Опубліковано: 21 грудня 2012 нормально 5т. +,-.. якщо летить вага,занадто додаєшь,або зарано.. хоча невеликі відхилення можливі..то не страшно.. Я б спробував саме по ті прозі що з 21 стор. потім дійде черга до ОСТ(хоча я наприклад не прихильник ОСТ взагалі) -Толчкова-станова-ширина хвата на рівні плечей -нахили стоя-в чому тут проблема? -можна робити гіперекстензію,але об’єм в екстензіях не рахуєм -швунг-жим стоя з грудей А ФС коли має наступити? і чи наступить в загалі? станову. толчокву, нахили і жим стоячи робити не буду, через проблеми зі спиною. в мене спина поболює від жимів гантель сидячи і від мертвої тяги... а від цих вправ - думаю буде боліти ще сильніше. правда хондропротектори трохи помогли, дискомфорт зменшився. тому якщо ці вправи можна замінити на більш поблажливі для хребта, то - з радістю... якшо ні - то се ля ві. швунг можу замінити на жим гантель сидячи з грудей. наклони - заміню на мертву тягу.. а швунг? - хз
tan4eg Опубліковано: 21 грудня 2012 Опубліковано: 21 грудня 2012 (змінено) я вставлю свои 5 коп. По ФС, я 24 недели на ОТ от ВИГа и все нормалек без ФСа. Ну как я понял, исходя из книжек ВИГа и по отзывам форумчан, швунг можно заменить на жим штанги сидя в балансе. А рывковую, не знаю насколько это будет равноценная замена, можно заменить на жим ногами или на разгибание ног. Если, что-то не так поправьте, пожалуйста. А то просто сам так делаю )))) Змінено 21 грудня 2012 користувачем Антоха
Ant11 Опубліковано: 21 грудня 2012 Опубліковано: 21 грудня 2012 ФС.. на трьох днях,не факт що наступить..часу для выдновлювання быльш ныж достатньо.. -Швунг- жим штанги сидячи з упором -по нахилам не зрозумів..тому що дужи схоже вправа з тягою н апрямих.. різниця меньша вага рази так в 2,5 і штанга на плечах..тому чому ти нахили боїшься робити а тягу ні..я "ноу анденстєнд"..ну алеж якщо міняти нахили-то екстензію!!
vlad_leo Опубліковано: 21 грудня 2012 Опубліковано: 21 грудня 2012 ФС.. на трьох днях,не факт що наступить..часу для выдновлювання быльш ныж достатньо.. -Швунг- жим штанги сидячи з упором -по нахилам не зрозумів..тому що дужи схоже вправа з тягою н апрямих.. різниця меньша вага рази так в 2,5 і штанга на плечах..тому чому ти нахили боїшься робити а тягу ні..я "ноу анденстєнд"..ну алеж якщо міняти нахили-то екстензію!! ок. тобто міняю швунг - на жим сидячи нахили - на екстензію а тягу - на жим ногами так буде гут? можна стартувати? на скільки часу ця прога?
Ant11 Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 стандартно 5-6 тижнів .. інтенсивність трошки має бути вищою..але ж пам"ятати треба головне..що вага штанги то не головне.. сам доречі на цей стереотип буває рефлексую.)
Jus Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 Парадокс... как раз ровно год назад поимел проблемы со спиной, и ровно через год вернулся на старый тоннаж (100т), и даже вес щаз тот же, что и год назад )) мистика!
Greeboss Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 ровно через год вернулся на старый тоннаж (100т), и даже вес щаз тот же, что и год назад )) В таком случае тебе пора обновить фототему! :Cherna_03:
vlad_leo Опубліковано: 22 грудня 2012 Опубліковано: 22 грудня 2012 стандартно 5-6 тижнів .. інтенсивність трошки має бути вищою..але ж пам"ятати треба головне..що вага штанги то не головне.. сам доречі на цей стереотип буває рефлексую.) та на мене і так в ліфтьорському залі дивляться як на білу ворону))) робочі малі, відпочиваю мало, весь мокрий, мг двічі в тиждень пропрацьовую... коли ліфтьри вальяжно ходять по залу відпочиваючи між важкими підходами по 5хв)))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз