Перейти до публікації

Объемный тренинг

(o_O)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Який тонаж?Iнтенсивність?..Є можливість на 4-и денний тренінг перейти-переходь.. на трьох днях ..думаю умісно працювати циклами..якщо немає прогресу..а взагалі спробувати на звичайному ОТ більш потужністну програму..стор.21 з книги" Тренируйся"..

за звітний період

об"єм виріс із 43т до 52-55т тижневий

інтенсивність із 49 до 53 за тренування

час тренування 90 - 110хв

але обєм якись скачкоподібний... один тиждень 48, інший -55, потім знов 48.

такаж ситуація із робочими вагами... добавлю в дельтах вагу в гантелях, летить вага в жимі.

на одному тренвуанні дам більшу нагрузку на ноги (до прикладу), на наступному - ноги вже не витримують стандартної...

робочі ваги приблизно утсаканились і не хочуть рости.

на 4-денний перейти не маю можливості.. хоча хотів би.

То що порекомендуєте? перехід на ОСТ чи на ту прогу, що на 21ст. в книзі. чи залишатись далі на ОТ.

деякі вправи з тої проги що на 21 с. в книзі робити не можу через травму спини

2. тяга толчковая

3. наклоны стоя

6. швунг жимовой

якщо можливо їх замінити іншими чи більш стандартними вправами, то якими?

• Відповіді 5,6 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Димарик

735

• Buttler

467

• Outlawif

387

• Balgo

379

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

нормально 5т. +,-.. якщо летить вага,занадто додаєшь,або зарано.. хоча невеликі відхилення можливі..то не страшно..

Я б спробував саме по ті прозі що з 21 стор. потім дійде черга до ОСТ(хоча я наприклад не прихильник ОСТ взагалі)

-Толчкова-станова-ширина хвата на рівні плечей

-нахили стоя-в чому тут проблема? -можна робити гіперекстензію,але об’єм в екстензіях не рахуєм

-швунг-жим стоя з грудей

Опубліковано:
нормально 5т. +,-.. якщо летить вага,занадто додаєшь,або зарано.. хоча невеликі відхилення можливі..то не страшно..

Я б спробував саме по ті прозі що з 21 стор. потім дійде черга до ОСТ(хоча я наприклад не прихильник ОСТ взагалі)

-Толчкова-станова-ширина хвата на рівні плечей

-нахили стоя-в чому тут проблема? -можна робити гіперекстензію,але об’єм в екстензіях не рахуєм

-швунг-жим стоя з грудей

А ФС коли має наступити? і чи наступить в загалі?

станову. толчокву, нахили і жим стоячи робити не буду, через проблеми зі спиною.

в мене спина поболює від жимів гантель сидячи і від мертвої тяги... а від цих вправ - думаю буде боліти ще сильніше. правда хондропротектори трохи помогли, дискомфорт зменшився.

тому якщо ці вправи можна замінити на більш поблажливі для хребта, то - з радістю...

якшо ні - то се ля ві.

швунг можу замінити на жим гантель сидячи з грудей.

наклони - заміню на мертву тягу..

а швунг? - хз

Опубліковано: (змінено)

я вставлю свои 5 коп.

По ФС, я 24 недели на ОТ от ВИГа и все нормалек без ФСа.

Ну как я понял, исходя из книжек ВИГа и по отзывам форумчан, швунг можно заменить на жим штанги сидя в балансе.

А рывковую, не знаю насколько это будет равноценная замена, можно заменить на жим ногами или на разгибание ног.

Если, что-то не так поправьте, пожалуйста. А то просто сам так делаю ))))

Змінено користувачем Антоха
Опубліковано:

ФС.. на трьох днях,не факт що наступить..часу для выдновлювання быльш ныж достатньо..

-Швунг- жим штанги сидячи з упором

-по нахилам не зрозумів..тому що дужи схоже вправа з тягою н апрямих.. різниця меньша вага рази так в 2,5 і штанга на плечах..тому чому ти нахили боїшься робити а тягу ні..я "ноу анденстєнд"..ну алеж якщо міняти нахили-то екстензію!!

Опубліковано:
ФС.. на трьох днях,не факт що наступить..часу для выдновлювання быльш ныж достатньо..

-Швунг- жим штанги сидячи з упором

-по нахилам не зрозумів..тому що дужи схоже вправа з тягою н апрямих.. різниця меньша вага рази так в 2,5 і штанга на плечах..тому чому ти нахили боїшься робити а тягу ні..я "ноу анденстєнд"..ну алеж якщо міняти нахили-то екстензію!!

ок. тобто міняю

швунг - на жим сидячи

нахили - на екстензію

а тягу - на жим ногами

так буде гут? можна стартувати?

на скільки часу ця прога?

Опубліковано:

стандартно 5-6 тижнів .. інтенсивність трошки має бути вищою..але ж пам"ятати треба головне..що вага штанги то не головне.. сам доречі на цей стереотип буває рефлексую.)

Опубліковано:

Парадокс... как раз ровно год назад поимел проблемы со спиной, и ровно через год вернулся на старый тоннаж (100т), и даже вес щаз тот же, что и год назад )) мистика!

Опубліковано:
ровно через год вернулся на старый тоннаж (100т), и даже вес щаз тот же, что и год назад ))

В таком случае тебе пора обновить фототему! :Cherna_03:

Опубліковано:
стандартно 5-6 тижнів .. інтенсивність трошки має бути вищою..але ж пам"ятати треба головне..що вага штанги то не головне.. сам доречі на цей стереотип буває рефлексую.)

та на мене і так в ліфтьорському залі дивляться як на білу ворону)))

робочі малі, відпочиваю мало, весь мокрий, мг двічі в тиждень пропрацьовую... коли ліфтьри вальяжно ходять по залу відпочиваючи між важкими підходами по 5хв)))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...