karlito78 Опубликовано 26 июня, 2013 Опубликовано 26 июня, 2013 КМС - це масовий розряд. самий що не є середній рівень. МС - вище середнього, МСМК - топовий атлет. я в 16-17 років майже виконував КМС в 67.5 кг - не вистачило якихось 20 кг - це на змаганях. в залі не вистачало 5 кг. норматив тоді був 525 кг. при цьому я качався (дрочив біцепс, як тренер казав), а не ліфтом займався. і здоровим я не був, лише 2 й в районі по результатам, 1й був товариш, яки таки робив КМС по ліфту, а займався ТА , в якій був лише 1й розряд. тоді жиму окремо не було. тоді ліфт саме-саме набирав обертів (94-96 рр) і багато ТАшників робили майстра лише за рахунок тяги та присідання, майже нічого не показуючи в жимі. нам тренер по ТА в залі казав, що якщо в 16 років не робиш МС - перспектив ніяких. те що в ББ завдяки масовості середній рівень (не спортсменів, а тих, хто тренується) зараз набагато нижчий - нікого не колише, для великого спорту потрібні таланти і пахарі. в ТА доречі не так, там випадкових людей немає, лише пахарі. і КМС в них за результат не рахується.
Buttler Опубликовано 26 июня, 2013 Опубликовано 26 июня, 2013 Карлито, а как это все вяжется с нашей темой? Уже ответил тебе на твой вопрос - средний уровень ВИГа - это всего лишь средний уровень ВИГа. Фкантексте митодике :) Тоже самое и с Любером. Причем здесь нормативы пауверлифтинга и тяжелой атлетики? Уважаемые модераторы, просьба телепортировать часть дискуссии не по теме :D
Bund Опубликовано 26 июня, 2013 Опубликовано 26 июня, 2013 (изменено) КМС - це масовий розряд. самий що не є середній рівень. МС - вище середнього, МСМК - топовий атлет. я в 16-17 років майже виконував КМС в 67.5 кг - не вистачило якихось 20 кг - це на змаганях. в залі не вистачало 5 кг. норматив тоді був 525 кг. при цьому я качався (дрочив біцепс, як тренер казав), а не ліфтом займався. і здоровим я не був, лише 2 й в районі по результатам, 1й був товариш, яки таки робив КМС по ліфту, а займався ТА , в якій був лише 1й розряд. тоді жиму окремо не було. тоді ліфт саме-саме набирав обертів (94-96 рр) і багато ТАшників робили майстра лише за рахунок тяги та присідання, майже нічого не показуючи в жимі. нам тренер по ТА в залі казав, що якщо в 16 років не робиш МС - перспектив ніяких. те що в ББ завдяки масовості середній рівень (не спортсменів, а тих, хто тренується) зараз набагато нижчий - нікого не колише, для великого спорту потрібні таланти і пахарі. в ТА доречі не так, там випадкових людей немає, лише пахарі. і КМС в них за результат не рахується. Я був би згодним, якби не одне але. Ліфт та важка атлетика - це спеціалізація. Тому рівняти їх нормативи із нормативами в бб якось не серйозно. Різні види спорту, різна спеціалізація. Изменено 26 июня, 2013 пользователем Bund
karlito78 Опубликовано 26 июня, 2013 Опубликовано 26 июня, 2013 (изменено) Карлито, а как это все вяжется с нашей темой? Уже ответил тебе на твой вопрос - средний уровень ВИГа - это всего лишь средний уровень ВИГа. Фкантексте митодике :) Тоже самое и с Любером. Причем здесь нормативы пауверлифтинга и тяжелой атлетики? Уважаемые модераторы, просьба телепортировать часть дискуссии не по теме :D начну с исправления инфы. КМС был 425 кг а не 525, я делал 405. немного записался. по ВИГу понял, согласен, среднего уровня АТЛЕТ под руководством такого тренера ДОЛЖЕН делать то, что ВИГ считает. иначе он не уже не среднего. ну нормативы не я упомянул, а Бунд, я же просто считаю, что "культик" обязан быть и сильным. когда я в зал попал, все - и билдеры, и ТАшники, и лифтеры в одних залах тренировались, и рубились между собой по разному. to Bund - я їх і не рівняю. хоча в ТА - самий що не є об"ємний тренінг зі своїми КПШ, інтенсивністю та тонажем. извините за офтоп Изменено 26 июня, 2013 пользователем karlito78
Ant11 Опубликовано 26 июня, 2013 Опубликовано 26 июня, 2013 так шо типериче..идти и пробивать горизонт.жим..и ннипет..иначе начального уровня не видать)
Турист Опубликовано 26 июня, 2013 Опубликовано 26 июня, 2013 Арк правду говорит, я простой подвальный качек) А разве я не твои фото с медалькой в руках видел на форуме?...
Димарик Опубликовано 26 июня, 2013 Опубликовано 26 июня, 2013 (изменено) А разве я не твои фото с медалькой в руках видел на форуме?... а читал что на медальке написано?))) Изменено 26 июня, 2013 пользователем Димарик
Buttler Опубликовано 26 июня, 2013 Опубликовано 26 июня, 2013 Димарик, думал ты как никто другой должен бы прислушаться к словам Арка: В любом случае можно написать в личку, тут это оффтоп. Ошибался :(
MaJ0r Опубликовано 29 июня, 2013 Опубликовано 29 июня, 2013 чего-то я уже все. ФС конечно это не назвать, но нет ощущения силы на тренировке, т.е. даже поднимая гантели которыми жму или навешивание блинов по 25кг - все это кажется тяжелым (
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти