Ark Опубліковано: 12 квітня 2012 Опубліковано: 12 квітня 2012 Да я про все это очень подробно писал уже год назад, опять толчем воду в ступе :):):) ... так ведь лето скоро, так что это снова актуально, а память она такая короткая)) в следующем году опять повторять прийдется))
Cardopusher Опубліковано: 13 квітня 2012 Опубліковано: 13 квітня 2012 Вопрос: Подьем штанги на биц. Узким хватом и широким. Основные отличия(что задействовано) стоит ли делать узким,что эфективней)
Hvaran Опубліковано: 13 квітня 2012 Опубліковано: 13 квітня 2012 (змінено) Вопрос: Подьем штанги на биц. Узким хватом и широким. Основные отличия(что задействовано) стоит ли делать узким,что эфективней) Узким внешняя часть бицепса, широким внутренняя. Если руки особо и нету. Бери прямой гриф и долби на ширине плеч. Змінено 13 квітня 2012 користувачем Hvaran
Bund Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 Останнім часом при жимах лежачи та жимах вузьким хватом почали боліти зап'ястя. Зрозуміло, що розминаюся добре. Якщо жму невеликою вагою (до 100 кг), то все ОК, а якщо вже більше накидую, то починається дискомфорт. Особливо при жимах вузьким хватом. В такій ситуації мажуся "Апізартроном" та намотую еластичні бинти. Завдяки мазям біль зникає. Але якщо цього не робити, то дискомфорт завжди є. От я і думаю, що мені робити в такому випадку. Чи-то брати нормальні кистьові ремені, чи пити якусь каку. Може хтось щось толкове порадить? З.І. З технікою вправ все ОК.
yobilovus Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 відкритий хват спробуй ІМНО це проблема сухожиль
Faust Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 Bund возможно слишком узко берешься за гриф. попробуй браться чуть шире
Егорычъ Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 я с помощью открытого хвата при жиме леже узким хватом избавился от этой проблемы.а так у самого постоянно болели запястья
yobilovus Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 попробуй при широком хвате жать нормальным хватом, а при узком хвате, жать открытым (путь кто то подстрахует), запьястья сильно растягиваются именно на узком хвате и по идее просто не успевают восстановится на ЖЛ. ЗЫ: меня после падения тоже болит правое запьястье - открытый хват рулит, а по поводу очкую - зубов боятся - в рот не давать
Bund Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 Буду пробувати себе ламати з хватом. Бо важко позбутися звички. Дякую всім!
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз