yobilovus Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 попробуй при широком хвате жать нормальным хватом, а при узком хвате, жать открытым две-три тренировки попробуй не заводи руки в локаут - именно там наибольшее натяжение сухожилий запястий
Bund Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 Я і так без локаутів тренуюся. Вправи роблю в цільовій амплітуді.
yobilovus Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 Я і так без локаутів тренуюся. Вправи роблю в цільовій амплітуді. а зняти і поставити снаряд?
Bund Опубліковано: 17 квітня 2012 Опубліковано: 17 квітня 2012 Коли знімаю, то випрямлені. А от коли ставлю, то вже до кінця дожим не роблю. На пару см.
Bund Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 Сцуко, болять кисті навіть якщо юзаю відкритий хват. Сильніше ніж при закритому. Мабуть доведеться щось думати з кистьовиками. І хват не сильно вузький.
Ark Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 Сцуко, болять кисті навіть якщо юзаю відкритий хват. Сильніше ніж при закритому. Мабуть доведеться щось думати з кистьовиками. І хват не сильно вузький. ну так может ЖУХ совсем убрать, хотя бы на время а в жиме поработать с небольшими весами хватит себя калечить этим СМТ
km123456 Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 хватит себя калечить этим СМТ :JC_goodpost:
81eg Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 (змінено) Завдяки мазям біль зникає. Але якщо цього не робити, то дискомфорт завжди є. От я і думаю, що мені робити в такому випадку. Дай отдохнуть суставам и связкам, снижай рабочие веса. Поработай 60% - кисти пасибки скажут. Потом на осень кистивики возмешь... Как вариант можно попробовать цикл русского жима он идеален при всяких незначительных травмах, болях и т.д. Змінено 20 квітня 2012 користувачем 81eg
Valery Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 Дай отдохнуть суставам и связкам, снижай рабочие веса. Поработай 60% - кисти пасибки скажут. Потом на осень кистивики возмешь... Как вариант можно попробовать цикл русского жима он идеален при всяких незначительных травмах, болях и т.д. И шо це таке - русский жим ?
Ark Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 И шо це таке - русский жим ? Ох уж эти нубы))) Это когда маленький вес на много раз.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз