Тарас Ф. Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 Я погано сплю в подорожах ( в поїздах, в готелях). Довго засинаю і рано просинаюсь. В результаті тривалість сна завжди мала, хоч якість сна буває хороша. Але недостатня тривалість сну впливає на мою активність і працездатність. Порадьте якесь снодійне, щоб швидко діяло і на наступний день не було жорстких тривалих відхідняків.
$l@ventiy Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 вчера достал с шухлядки с добавками нокаут гдетов 21-00 выпил, сегодня проснулся в районе 7 утра. веки были тяжелые. но пока умывался и чистил зубы, то раздуплился нормально) проблемы с засыпанием последние пару недель доставать начали.
Тарас Ф. Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 вчера достал с шухлядки с добавками нокаут Вміст продукту цікавий. Зрозуміло, чому він працює в комфортних домашніх умовах. Чи спрацює він в некомфортних умовах? Наприклад, коли не дуже зручне ліжко або стукіт коліс поїзда. Думаю, в такому випадку потрібно щось вирубаюче. Щось таке, що спрацює, при деяких незручностях. Випив і міцно заснув на 7-8 годин.
$l@ventiy Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 рубит он крепко, но поссать просыпаешся)) если часто принимать, то действие становится менее выраженным. в полевых условиях не пользовал. хотя тоже не могу спать ни в поезде, ни в автобусе, ни в гостинице(
Тарас Ф. Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 но поссать просыпаешся)) Годна штука)
MaJ0r Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 рубит он крепко, но поссать просыпаешся)) если часто принимать, то действие становится менее выраженным. в полевых условиях не пользовал. хотя тоже не могу спать ни в поезде, ни в автобусе, ни в гостинице( я не просыпался, впрочем у меня всего 6 штук было. И от Sleep Aid не часто просыпаюсь ходить в туалет, а без него бывало по несколько раз ходил
$l@ventiy Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 я в том плане, что ели приспичит после арбузика, то просыпаешся) бо если не проснёшся придется потом памперсами затариваться на сл раз))
mr.TRS Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 НокАут вырубает хорошо, но первые приемы после пробуждения еще ходишь сонный. Слип Аид от СД слабоват, но можна добавить немного мелатонина.
MaJ0r Опубліковано: 7 серпня 2018 Опубліковано: 7 серпня 2018 я в том плане, что ели приспичит после арбузика, то просыпаешся) бо если не проснёшся придется потом памперсами затариваться на сл раз)) теперь понял. У меня просто, без всяких штук, на фарме постоянные забеги в сортир, особенно на мастероне, но оказалось что с пилюльками типа нокаута можно вообще ни разу не проснуться за ночь и при этом все ок, сухо и комфортно
Faust Опубліковано: 8 серпня 2018 Опубліковано: 8 серпня 2018 можно вообще ни разу не проснуться за ночь и при этом все ок, сухо и комфортно успевает высохнуть )))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз