Bund Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 Мені раніше добре допомогала мазь. Розігрів як слід суглоби і вперед. А зараз на важких тренуваннях не мажу, бо запах апізартрону жахливий. Не хочу немовля ним травити. Вдома тренуюся.
Bund Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 Сколько см ширина хвата? Десь 25-30 см. Я чесно кажучи думаю, що варто спробувати кистьові ремені та якусь нову мазь без запаху. Бо є підозра, що не встигаю як слід суглоби підготувати. Бо пізніше іде як по маслу.
81eg Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 я меньше 40 не беру. Кисти довольны, трицепс тоже нагружен по полной.
Bund Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 я меньше 40 не беру. Кисти довольны, трицепс тоже нагружен по полной. Завтра спробую. Завтра середньої важкості тренька. Спробую ширше хват.
alex211284 Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 какие лучшие упражнения для мендалевидной бедра? Приседания не предлагать) Сейчас делаю гакк-приседания ср средней постановкой и разгибание ног, носки в сторону, есть что-то эффективнее?
peregar Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 Мені раніше добре допомогала мазь. Розігрів як слід суглоби і вперед. А зараз на важких тренуваннях не мажу, бо запах апізартрону жахливий. Не хочу немовля ним травити. Вдома тренуюся. Никофлекс прогревает лучше, дольше и менее ванючий. По ингридиетам почти апирзатрон.
81eg Опубліковано: 20 квітня 2012 Опубліковано: 20 квітня 2012 Мази мазями но нужно причину вызывающую боль устранить а не заглушать ее.
rulec13 Опубліковано: 23 квітня 2012 Опубліковано: 23 квітня 2012 так шо там з моїм питанням краще простий моногідрат чи суміш різних видів креатину?
yobilovus Опубліковано: 23 квітня 2012 Опубліковано: 23 квітня 2012 так шо там з моїм питанням краще простий моногідрат чи суміш різних видів креатину? :JC_doubleup: пей 2 л. жидкости в день креатин запивай виноградным соком
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз