Егорычъ Опубліковано: 23 квітня 2012 Опубліковано: 23 квітня 2012 карочє понятно шо ніхрена непонятно-взагальному ви так само як і я незнаєте відповіді на моє питання! конечно не знаем ответа.мы ж не экстрасенсы что бы знать с какого креатина тебя попрет
rulec13 Опубліковано: 23 квітня 2012 Опубліковано: 23 квітня 2012 нє ну це канєшно понятно шо все індивідуально і тд і т п,але всьотаки якась статистика є хто пробував кого взяло кого нє,просто я так поняв шо ніхто не пробував тому і гадаєте! всьо взяв!)
81eg Опубліковано: 23 квітня 2012 Опубліковано: 23 квітня 2012 а ше таке питання чи являється з вас хтось майстром спорту чи кмс з ліфтингу? Типа рты всем закрыл)
yobilovus Опубліковано: 23 квітня 2012 Опубліковано: 23 квітня 2012 всьо взяв!) какой взял? работает? как на вкус? как растоворяемость? а если выпить и присесть, а том поднять правую ногу, то в левом боку не колит? а если повторить процедуру через десть минут? сколько воды налило? что лучше моник или смесь?
81eg Опубліковано: 23 квітня 2012 Опубліковано: 23 квітня 2012 нє ну це канєшно понятно шо все індивідуально і тд і т п,але всьотаки якась статистика є хто пробував кого взяло кого нє, Наша песня хороша начинай сначала!) всьо взяв!) Сколько в сумме добавил?
Hvaran Опубліковано: 23 квітня 2012 Опубліковано: 23 квітня 2012 какой взял? работает? как на вкус? как растоворяемость? а если выпить и присесть, а том поднять правую ногу, то в левом боку не колит? а если повторить процедуру через десть минут? сколько воды налило? что лучше моник или смесь? ждем ответов.
81eg Опубліковано: 23 квітня 2012 Опубліковано: 23 квітня 2012 БУЛКА Теперь серьезно... Если не секрет что и по чем ты взял?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз