Finanse Опубліковано: 19 грудня 2018 Опубліковано: 19 грудня 2018 Якщо їсти правильно (гречки, грудинки печені, творог меншої жирності, горішки, рибу, капусту, яйця і т.д.), тримати середній калораж, тренуватися 4 - 5 разів в тиждень з ростом силових - теоретично, може практично хтось пробував - прогрес буде гірший ніж чергування набору маси і сушки? Для середнього початківця зі стажем під два роки. Якщо треба більше даних - допишу
OlegRO Опубліковано: 19 грудня 2018 Опубліковано: 19 грудня 2018 прогрес буде гірший ніж чергування набору маси і сушки? никто не скажет таких исследований нет только из-за того что сушиться и набирать тоже надо правильно а как именно - индивидуальные способности человека только можно предполагать, что силовые растут выше на наборе чем на "середньом" за счет жира
Finanse Опубліковано: 19 грудня 2018 Опубліковано: 19 грудня 2018 Буду пробувати. Якщо нічого не вийде - відпишу, а якщо не відпишу - значить був шалений успіх і я не буду ділитись секретом успіху
PrOFF Опубліковано: 19 грудня 2018 Опубліковано: 19 грудня 2018 Ясно. Всем спасибо за ответы. Но будет в неспешном порядке думаю все равно поздавать некоторые анализы, как бы для профилактики.
Faust Опубліковано: 19 грудня 2018 Опубліковано: 19 грудня 2018 Якщо їсти правильно (гречки, грудинки печені, творог меншої жирності, горішки, рибу, капусту, яйця і т.д.), тримати середній калораж, тренуватися 4 - 5 разів в тиждень з ростом силових - теоретично, може практично хтось пробував - прогрес буде гірший ніж чергування набору маси і сушки? Для середнього початківця зі стажем під два роки. Якщо треба більше даних - допишу лично моё мнение, что да, так лучше изначально надо более-менее привести тело в нормальную среднюю форму и потом регулярно его держать на нормальном питании и правильном тренинге, с циклированием силовой нагрузки. Тогда и внешний вид и общее состояние тела будет намного лучше, чем переходить две крайности - от жесткого набора к жесткой сушке пс. Это всё я беру для обычного рядового человека-спортсмена, любителя спорта без соревновательных амбиций
Valery Опубліковано: 19 грудня 2018 Опубліковано: 19 грудня 2018 Но будет в неспешном порядке думаю все равно поздавать некоторые анализы, как бы для профилактики. Так это всегда пожалуйста, особенно, если с деньгами нет проблем ). Можешь сдать и на ДГТ за компанию ).
Finanse Опубліковано: 19 грудня 2018 Опубліковано: 19 грудня 2018 )))) а будешь пробовать что именно? Правильне харчування і середній калораж. Боюсь спитати про що ти подумав ))
x fighter x Опубліковано: 19 грудня 2018 Опубліковано: 19 грудня 2018 Порадьте найкращу альтернативу новій пошті.Ато щось вони заганяють ціну + не найшвидший варіант.Цікавить дешевий перевізник,час доставки може бути довший.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз