Cell Опубликовано 25 апреля, 2012 Опубликовано 25 апреля, 2012 ну ви і рахуєте-поващому шо моногідрат шо креалкалайн один хрєн і пофіг яка фірма, якшо так рівняти то треба брати самий дешевий монік самої конченої фірми-української напевно-більше вийде!!!Це то саме шо говорити краще брати запорожцями вийде в 5 раз більше чим мерседесів,а німці просто ціни завишають!!!) Монік він і в Африці монік... з одного мішка (виготовника) в різні банки (бренди). Чи ти думаєш, що кожна фірма свій креатин виготовляє? Відкрию тобі страшну таємницю, він, як правило, майже весь китайський, де його купують різны фірми та насиають в свої баночки... і від того, він не стає мерседесом ))
Bund Опубликовано 25 апреля, 2012 Опубликовано 25 апреля, 2012 ну ви і рахуєте-поващому шо моногідрат шо креалкалайн один хрєн і пофіг яка фірма, якшо так рівняти то треба брати самий дешевий монік самої конченої фірми-української напевно-більше вийде!!!Це то саме шо говорити краще брати запорожцями вийде в 5 раз більше чим мерседесів,а німці просто ціни завишають!!!) Стосовно моніку. Бери той, в якому сировина з Німеччини. На банці зазначають "Creapure". На основі свої суб'єктиної думки я зробив висновок про його кращу працездатність. У всякому разі Китай якось не так. ХЗ чому. На стілі багато хто також радить Креапур. Фармацевтика все є таки краще в Європі розвинена ніж в Китаї. Монік хоч і дешевий, але він має побочки. Хоча про це мало хто пише. Через водонапорний ефект моніка у мене почалися сильні головні болі. Про це згадував. Тому і використовую креалкалін. Він на мені краще працює і не заливає водою. А це дуже добре. З.І. Стосовно "рахувати". Це слово використовують при описі арифметичних дій. Стосовно висловлювання думок, то використовують слово "вважати". Також кажуть не "самий дешевий", а "найдешевший", "найбільш дешевий". Спілкуйся українською правильно. Без діалектизмів. Монік він і в Африці монік... з одного мішка (виготовника) в різні банки (бренди). Чи ти думаєш, що кожна фірма свій креатин виготовляє? Відкрию тобі страшну таємницю, він, як правило, майже весь китайський, де його купують різны фірми та насиають в свої баночки... і від того, він не стає мерседесом )) Найбільш якісний німецький. Креапур. Я пробував і той, і той. Німецький більше сподобався.
Cell Опубликовано 25 апреля, 2012 Опубликовано 25 апреля, 2012 (изменено) Якщо німецький, значить таки мерседес ))) P.S. Може німецький менший за помолом... Изменено 25 апреля, 2012 пользователем Cell
Cardopusher Опубликовано 25 апреля, 2012 Опубликовано 25 апреля, 2012 Насколько я понимаю,порцией азота перед треней,можно заменить разовый прием креатина:?
Hvaran Опубликовано 25 апреля, 2012 Опубликовано 25 апреля, 2012 Насколько я понимаю,порцией азота перед треней,можно заменить разовый прием креатина:? Не нельзя. З.І. Стосовно "рахувати". Це слово використовують при описі арифметичних дій. Стосовно висловлювання думок, то використовують слово "вважати". Також кажуть не "самий дешевий", а "найдешевший", "найбільш дешевий". Спілкуйся українською правильно. Без діалектизмів. :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: С меня плюсище!
yobilovus Опубликовано 25 апреля, 2012 Опубликовано 25 апреля, 2012 С меня плюсище! я уже :JC_doubleup:
Hvaran Опубликовано 25 апреля, 2012 Опубликовано 25 апреля, 2012 я уже :JC_doubleup: Так ему, чтоб меньше :bananagz3: :bananagz3: :bananagz3: !!
55Pavilion Опубликовано 26 апреля, 2012 Опубликовано 26 апреля, 2012 Пацанчики, как накачать бицуху?! Каждый день гантелькой красненькой дрочу его, а он только на 57 см вырос и дальше не хочет((( Помогите плиз!!!
Ark Опубликовано 26 апреля, 2012 Опубликовано 26 апреля, 2012 Пацанчики, как накачать бицуху?! Каждый день гантелькой красненькой дрочу его, а он только на 57 см вырос и дальше не хочет((( Помогите плиз!!! синенькой надо гантелькой, а не красненькой... вот жэшь молодежь
OHIXA Опубликовано 27 апреля, 2012 Опубликовано 27 апреля, 2012 у какого производителя тестобустер называется "креа тест"?
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти