Cell Опубліковано: 25 квітня 2012 Опубліковано: 25 квітня 2012 ну ви і рахуєте-поващому шо моногідрат шо креалкалайн один хрєн і пофіг яка фірма, якшо так рівняти то треба брати самий дешевий монік самої конченої фірми-української напевно-більше вийде!!!Це то саме шо говорити краще брати запорожцями вийде в 5 раз більше чим мерседесів,а німці просто ціни завишають!!!) Монік він і в Африці монік... з одного мішка (виготовника) в різні банки (бренди). Чи ти думаєш, що кожна фірма свій креатин виготовляє? Відкрию тобі страшну таємницю, він, як правило, майже весь китайський, де його купують різны фірми та насиають в свої баночки... і від того, він не стає мерседесом ))
Bund Опубліковано: 25 квітня 2012 Опубліковано: 25 квітня 2012 ну ви і рахуєте-поващому шо моногідрат шо креалкалайн один хрєн і пофіг яка фірма, якшо так рівняти то треба брати самий дешевий монік самої конченої фірми-української напевно-більше вийде!!!Це то саме шо говорити краще брати запорожцями вийде в 5 раз більше чим мерседесів,а німці просто ціни завишають!!!) Стосовно моніку. Бери той, в якому сировина з Німеччини. На банці зазначають "Creapure". На основі свої суб'єктиної думки я зробив висновок про його кращу працездатність. У всякому разі Китай якось не так. ХЗ чому. На стілі багато хто також радить Креапур. Фармацевтика все є таки краще в Європі розвинена ніж в Китаї. Монік хоч і дешевий, але він має побочки. Хоча про це мало хто пише. Через водонапорний ефект моніка у мене почалися сильні головні болі. Про це згадував. Тому і використовую креалкалін. Він на мені краще працює і не заливає водою. А це дуже добре. З.І. Стосовно "рахувати". Це слово використовують при описі арифметичних дій. Стосовно висловлювання думок, то використовують слово "вважати". Також кажуть не "самий дешевий", а "найдешевший", "найбільш дешевий". Спілкуйся українською правильно. Без діалектизмів. Монік він і в Африці монік... з одного мішка (виготовника) в різні банки (бренди). Чи ти думаєш, що кожна фірма свій креатин виготовляє? Відкрию тобі страшну таємницю, він, як правило, майже весь китайський, де його купують різны фірми та насиають в свої баночки... і від того, він не стає мерседесом )) Найбільш якісний німецький. Креапур. Я пробував і той, і той. Німецький більше сподобався.
Cell Опубліковано: 25 квітня 2012 Опубліковано: 25 квітня 2012 (змінено) Якщо німецький, значить таки мерседес ))) P.S. Може німецький менший за помолом... Змінено 25 квітня 2012 користувачем Cell
Cardopusher Опубліковано: 25 квітня 2012 Опубліковано: 25 квітня 2012 Насколько я понимаю,порцией азота перед треней,можно заменить разовый прием креатина:?
Hvaran Опубліковано: 25 квітня 2012 Опубліковано: 25 квітня 2012 Насколько я понимаю,порцией азота перед треней,можно заменить разовый прием креатина:? Не нельзя. З.І. Стосовно "рахувати". Це слово використовують при описі арифметичних дій. Стосовно висловлювання думок, то використовують слово "вважати". Також кажуть не "самий дешевий", а "найдешевший", "найбільш дешевий". Спілкуйся українською правильно. Без діалектизмів. :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: С меня плюсище!
yobilovus Опубліковано: 25 квітня 2012 Опубліковано: 25 квітня 2012 С меня плюсище! я уже :JC_doubleup:
Hvaran Опубліковано: 25 квітня 2012 Опубліковано: 25 квітня 2012 я уже :JC_doubleup: Так ему, чтоб меньше :bananagz3: :bananagz3: :bananagz3: !!
55Pavilion Опубліковано: 26 квітня 2012 Опубліковано: 26 квітня 2012 Пацанчики, как накачать бицуху?! Каждый день гантелькой красненькой дрочу его, а он только на 57 см вырос и дальше не хочет((( Помогите плиз!!!
Ark Опубліковано: 26 квітня 2012 Опубліковано: 26 квітня 2012 Пацанчики, как накачать бицуху?! Каждый день гантелькой красненькой дрочу его, а он только на 57 см вырос и дальше не хочет((( Помогите плиз!!! синенькой надо гантелькой, а не красненькой... вот жэшь молодежь
OHIXA Опубліковано: 27 квітня 2012 Опубліковано: 27 квітня 2012 у какого производителя тестобустер называется "креа тест"?
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз