Перейти до публікації

Глупые вопросы о спорте

Outlawif

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
ну ви і рахуєте-поващому шо моногідрат шо креалкалайн один хрєн і пофіг яка фірма, якшо так рівняти то треба брати самий дешевий монік самої конченої фірми-української напевно-більше вийде!!!Це то саме шо говорити краще брати запорожцями вийде в 5 раз більше чим мерседесів,а німці просто ціни завишають!!!)

Монік він і в Африці монік... з одного мішка (виготовника) в різні банки (бренди).

Чи ти думаєш, що кожна фірма свій креатин виготовляє?

Відкрию тобі страшну таємницю, він, як правило, майже весь китайський, де його купують різны фірми та насиають в свої баночки... і від того, він не стає мерседесом ))

• Відповіді 13,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 198 публікацій

• OlegRO

OlegRO 845 публікацій

• 81eg

81eg 585 публікацій

• Valery

Valery 536 публікацій

Опубліковано:
ну ви і рахуєте-поващому шо моногідрат шо креалкалайн один хрєн і пофіг яка фірма, якшо так рівняти то треба брати самий дешевий монік самої конченої фірми-української напевно-більше вийде!!!Це то саме шо говорити краще брати запорожцями вийде в 5 раз більше чим мерседесів,а німці просто ціни завишають!!!)

Стосовно моніку. Бери той, в якому сировина з Німеччини. На банці зазначають "Creapure". На основі свої суб'єктиної думки я зробив висновок про його кращу працездатність. У всякому разі Китай якось не так. ХЗ чому. На стілі багато хто також радить Креапур. Фармацевтика все є таки краще в Європі розвинена ніж в Китаї. Монік хоч і дешевий, але він має побочки. Хоча про це мало хто пише. Через водонапорний ефект моніка у мене почалися сильні головні болі. Про це згадував. Тому і використовую креалкалін. Він на мені краще працює і не заливає водою. А це дуже добре.

З.І. Стосовно "рахувати". Це слово використовують при описі арифметичних дій. Стосовно висловлювання думок, то використовують слово "вважати". Також кажуть не "самий дешевий", а "найдешевший", "найбільш дешевий". Спілкуйся українською правильно. Без діалектизмів.

Монік він і в Африці монік... з одного мішка (виготовника) в різні банки (бренди).

Чи ти думаєш, що кожна фірма свій креатин виготовляє?

Відкрию тобі страшну таємницю, він, як правило, майже весь китайський, де його купують різны фірми та насиають в свої баночки... і від того, він не стає мерседесом ))

Найбільш якісний німецький. Креапур. Я пробував і той, і той. Німецький більше сподобався.

Опубліковано: (змінено)

Якщо німецький, значить таки мерседес )))

P.S. Може німецький менший за помолом...

Змінено користувачем Cell
Опубліковано:

Насколько я понимаю,порцией азота перед треней,можно заменить разовый прием креатина:?

Опубліковано:
Насколько я понимаю,порцией азота перед треней,можно заменить разовый прием креатина:?

0001gb2q.jpg

Не нельзя.

З.І. Стосовно "рахувати". Це слово використовують при описі арифметичних дій. Стосовно висловлювання думок, то використовують слово "вважати". Також кажуть не "самий дешевий", а "найдешевший", "найбільш дешевий". Спілкуйся українською правильно. Без діалектизмів.

:JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup: :JC_doubleup:

С меня плюсище!

alf26.jpg

Опубліковано:
С меня плюсище!

я уже :JC_doubleup:

Опубліковано:
я уже :JC_doubleup:

Так ему, чтоб меньше :bananagz3: :bananagz3: :bananagz3: !!

Опубліковано:

Пацанчики, как накачать бицуху?! Каждый день гантелькой красненькой дрочу его, а он только на 57 см вырос и дальше не хочет((( Помогите плиз!!!

Опубліковано:
Пацанчики, как накачать бицуху?! Каждый день гантелькой красненькой дрочу его, а он только на 57 см вырос и дальше не хочет((( Помогите плиз!!!

синенькой надо гантелькой, а не красненькой... вот жэшь молодежь

Опубліковано:

у какого производителя тестобустер называется "креа тест"?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...