Дід Опубліковано: 1 серпня 2019 Опубліковано: 1 серпня 2019 Колеги-підскажіть, де можна подивитися категорії бодібілдингу в Україні по масі та віку?
OlegRO Опубліковано: 1 серпня 2019 Опубліковано: 1 серпня 2019 федерация какая? https://fbbu.com.ua/rules/ifbb-i-fbbu/
Valery Опубліковано: 1 серпня 2019 Опубліковано: 1 серпня 2019 Колеги-підскажіть, де можна подивитися категорії бодібілдингу в Україні по масі та віку? Усьо, пошел Дед в профьессионалы ).
Outlawif Опубліковано: 1 серпня 2019 Автор Опубліковано: 1 серпня 2019 По фббу можно тут. Вабба тут. Убпф здесь есть. По мастерам (старше 40) обычно одна открытая категория. По физикам там сложнее )
Дід Опубліковано: 1 серпня 2019 Опубліковано: 1 серпня 2019 Усьо, пошел Дед в профьессионалы ). Val, В планах підготуватися на Харків 5 жовтня, або в Київ 26 жовтня.В грудні хочу полетіти на IFBB World Master Championships в Тарагоні, Іспанія... По фббу можно тут. Вабба тут. Убпф здесь есть. 0utlaw, Дякую!!!
Outlawif Опубліковано: 1 серпня 2019 Автор Опубліковано: 1 серпня 2019 підготуватися на Харків 5жовтня Давай конечно, я приду болеть обязательно! А потом сразу зачитмилим где-нибудь ))
Tratata2223 Опубліковано: 2 серпня 2019 Опубліковано: 2 серпня 2019 Добрый вечер. Вопроси такой мне 18 рост 181 вес 59 кг занимаюсь 1.5 год первый год набрал около 5-6 кг сейчас стою на одном месте кушаю около4-3 раз на день, тренируюсь 3 раза в зале + хожу бить мешок тоже 2-3 раза в неделю. Стоит л мне мне покупать какой-то я спорт-Пит? И поможет ли он? есть по 6 раз не могу для меня это не реально. Заранее спасибо
OlegRO Опубліковано: 2 серпня 2019 Опубліковано: 2 серпня 2019 да, можно добавить креатин, типа гейнера что-то если цель - набор, лучше сократить "мешки", бег..
Jus Опубліковано: 2 серпня 2019 Опубліковано: 2 серпня 2019 есть по 6 раз не могу для меня это не реально. Заранее спасибо все просто, ешь все так же 3-4 раза в день, но - бОльшими порциями Не благодари
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз