Перейти до публікації

Глупые вопросы о спорте

Outlawif

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ніт!)

• Відповіді 13,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 198 публікацій

• OlegRO

OlegRO 845 публікацій

• 81eg

81eg 585 публікацій

• Valery

Valery 536 публікацій

Опубліковано:

медалька за артрит и корочка грижа года, это все награды?)

не стоит расчитывать на выплаты, пенсии, что то там еще?

Опубліковано:

Увы (

На олимпийских чемпионов у нас прибор кладут, а про каких-то там мс, еще и неизвестного никому ПЛ, даже не кладут - не знают о них. Знали бы - обязательно бы тоже хер положили ))

• 3 місяці потому...
Опубліковано:

Вітаю, не створював тему окремо, а одразу прийшов сюди щоб не нервувати адмінів форуму )

У мене така ситуація що я на заробітках в Польщі, але хочу займатись щоб привести себе в порядок , нажаль можливості в зал ходити не маю, можу займатись тільки в кімнаті де проживаю, а до найближчого спортивного майданчика біля 2 км і після зміни йти вже нема бажання. Не довго думаючи, я змайстрував маленьку штангу собі з труби яку знайшов на смітнику і бутилок з мокрим піском, вагою вона вийшла 28 кг.

Скажіть будь ласка які вправи краще робити бо фантазії мені поки хватило на біцепс і жим стоячи, ну і віджимаюсь на кулаках ще.

Дякую та чекаю на ваші поради.

IMG_20210807_203254_min.jpg

Опубліковано:
восемь страниц
Опубліковано:

Подякував, взяв для себе ще 7 вправ з того списку шо ви мені скинули. Шкода що стійки нема як зробити або лавки, пробував на табуретку лягати спиною, в принципі можна приловчитись, але всеодно трохи не те.

Опубліковано:
змайстрував маленьку штангу
Ramonez, прикупи ролик ,классная штука, включает в работу многие группы мышц. Только посмотри в ютуб обучалки, что бы не травмироваться и вперед.

Опубліковано:
Ramonez, прикупи ролик ,классная штука, включает в работу многие группы мышц. Только посмотри в ютуб обучалки, что бы не травмироваться и вперед.

Ось такий буде нормально ?

https://allegro.pl/oferta/walek-do-cwiczen-...ant=10771337196

Опубліковано:
ось

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...