Перейти до публікації

Глупые вопросы о спорте

Outlawif

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
восемь страниц
  • Відповіді 13,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 198 публікацій

• OlegRO

OlegRO 845 публікацій

• 81eg

81eg 585 публікацій

• Valery

Valery 536 публікацій

Опубліковано:

Подякував, взяв для себе ще 7 вправ з того списку шо ви мені скинули. Шкода що стійки нема як зробити або лавки, пробував на табуретку лягати спиною, в принципі можна приловчитись, але всеодно трохи не те.

Опубліковано:
змайстрував маленьку штангу
Ramonez, прикупи ролик ,классная штука, включает в работу многие группы мышц. Только посмотри в ютуб обучалки, что бы не травмироваться и вперед.

Опубліковано:
Ramonez, прикупи ролик ,классная штука, включает в работу многие группы мышц. Только посмотри в ютуб обучалки, что бы не травмироваться и вперед.

Ось такий буде нормально ?

https://allegro.pl/oferta/walek-do-cwiczen-...ant=10771337196

Опубліковано:
ось
Опубліковано:

Может есть турник рядом где-то и брусья, ну хоть перекладина какая-то. Было бы очень хорошо.

Опубліковано:
ось

Подякував, замовив, в вівторок має бути.

Опубліковано:
Может есть турник рядом где-то и брусья, ну хоть перекладина какая-то. Было бы очень хорошо.

Нажаль нема, з сусідами поляками поговорю на рахунок турніка в дворі, може шось з цього вийде. В них тут не так як в нас, бруси, турніки і тд і тп по дворам не розставлені.

Опубліковано:

У мене ще кілька питань , скажіть будь ласка, що мені їсти коли я на нічних змінах працюю, я знаю що це для м"язів не добре, так як кортизол підіймається, а це є не добре, ну але не працювати вночі неможу так як з роботи попруть.

І друге питання, хочу підкупити якихось препаратів для нарощення м"язів, можливо якісь таблетки або харчові добавки, нічого екстремального, просто для початківця так щоб може трошки пришвидшити набір м"язів.

Дякую вам за вашу допомогу.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...