Ramonez Опубліковано: 8 серпня 2021 Опубліковано: 8 серпня 2021 Подякував, взяв для себе ще 7 вправ з того списку шо ви мені скинули. Шкода що стійки нема як зробити або лавки, пробував на табуретку лягати спиною, в принципі можна приловчитись, але всеодно трохи не те.
Attila Опубліковано: 8 серпня 2021 Опубліковано: 8 серпня 2021 змайстрував маленьку штангу Ramonez, прикупи ролик ,классная штука, включает в работу многие группы мышц. Только посмотри в ютуб обучалки, что бы не травмироваться и вперед.
Ramonez Опубліковано: 8 серпня 2021 Опубліковано: 8 серпня 2021 Ramonez, прикупи ролик ,классная штука, включает в работу многие группы мышц. Только посмотри в ютуб обучалки, что бы не травмироваться и вперед. Ось такий буде нормально ? https://allegro.pl/oferta/walek-do-cwiczen-...ant=10771337196
Franklin78 Опубліковано: 8 серпня 2021 Опубліковано: 8 серпня 2021 Может есть турник рядом где-то и брусья, ну хоть перекладина какая-то. Было бы очень хорошо.
Ramonez Опубліковано: 8 серпня 2021 Опубліковано: 8 серпня 2021 ось Подякував, замовив, в вівторок має бути.
Ramonez Опубліковано: 8 серпня 2021 Опубліковано: 8 серпня 2021 Может есть турник рядом где-то и брусья, ну хоть перекладина какая-то. Было бы очень хорошо. Нажаль нема, з сусідами поляками поговорю на рахунок турніка в дворі, може шось з цього вийде. В них тут не так як в нас, бруси, турніки і тд і тп по дворам не розставлені.
Ramonez Опубліковано: 10 серпня 2021 Опубліковано: 10 серпня 2021 У мене ще кілька питань , скажіть будь ласка, що мені їсти коли я на нічних змінах працюю, я знаю що це для м"язів не добре, так як кортизол підіймається, а це є не добре, ну але не працювати вночі неможу так як з роботи попруть. І друге питання, хочу підкупити якихось препаратів для нарощення м"язів, можливо якісь таблетки або харчові добавки, нічого екстремального, просто для початківця так щоб може трошки пришвидшити набір м"язів. Дякую вам за вашу допомогу.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз