OlegRO Опубліковано: 10 серпня 2021 Опубліковано: 10 серпня 2021 що мені їсти вопрос не ясен вообще еду едят препаратів для нарощення м"язів, можливо якісь таблетки стероиды, сармы харчові добавки,креатин
Ramonez Опубліковано: 10 серпня 2021 Опубліковано: 10 серпня 2021 вопрос не ясен вообще еду едят Я мав на увазі, чи їсти наприклад м"ясо коли я на нічній зміні, чи може краще кашу наприклад гречану, чи взагалі утриматись від їжі ? Взвгвлі я пробував експерементувати , їв 1% творог з фруктами, але після нього дуже важко себе почував, а от коли їв гречку з яйцями чи шматочками курячої грудки і кількома помідорами чері. то було набагато легше.
Faust Опубліковано: 10 серпня 2021 Опубліковано: 10 серпня 2021 хочу підкупити якихось препаратів для нарощення м"язів, можливо якісь таблетки або харчові добавки Мышцы просто так, от таблеточек или добавок расти не будут. Нужны тренировки, восстановление и хорошее достаточное питание. У тебя эта цепочка уже налажена?
OlegRO Опубліковано: 10 серпня 2021 Опубліковано: 10 серпня 2021 я пробував експерементувати никто не знает твой организм, что тебе хорошо, то и ешь чтобы расти тебе нужно 3500-4000 ккал в сутки в среднем из них 150-200 грамм белка, 80-100 грамм жиров
Franklin78 Опубліковано: 10 серпня 2021 Опубліковано: 10 серпня 2021 Еще добавлю, что штанга весом 28 кг- врядли поможет нарастить мышцы, веса нужны побольше.
OlegRO Опубліковано: 10 серпня 2021 Опубліковано: 10 серпня 2021 и сиськи-масиськи и плечи-шарэчи много что одной рукой можно качать :zhet:
Ramonez Опубліковано: 10 серпня 2021 Опубліковано: 10 серпня 2021 Еще добавлю, что штанга весом 28 кг- врядли поможет нарастить мышцы, веса нужны побольше. Зробив сьогодні ще одну штангу, вага 73-75 кг, але так як стійки під неї нема і не буде, то станова тяга , тяга в наклоні і шраги це все шо я зможу з нею робити, ну все ж краще чим нічого.
OlegRO Опубліковано: 10 серпня 2021 Опубліковано: 10 серпня 2021 эээ, не перекачайся там, а то тут ревнивые все :s093:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз