Перейти до публікації

Глупые вопросы о спорте

Outlawif

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 13,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 198 публікацій

• OlegRO

OlegRO 845 публікацій

• 81eg

81eg 585 публікацій

• Valery

Valery 536 публікацій

Опубліковано:

и сиськи-масиськи и плечи-шарэчи

много что одной рукой можно качать :zhet:

Опубліковано:
Еще добавлю, что штанга весом 28 кг- врядли поможет нарастить мышцы, веса нужны побольше.

Зробив сьогодні ще одну штангу, вага 73-75 кг, але так як стійки під неї нема і не буде, то станова тяга , тяга в наклоні і шраги це все шо я зможу з нею робити, ну все ж краще чим нічого.

75.jpg

Опубліковано:

эээ, не перекачайся там, а то тут ревнивые все :s093:

Опубліковано:

Молодец! Не сдавайся! Я тоже так на судах где работаю начинал, из металлолома лепил.

Опубліковано:
Мышцы просто так, от таблеточек или добавок расти не будут. Нужны тренировки, восстановление и хорошее достаточное питание.

У тебя эта цепочка уже налажена?

Я з їжею нема проблем в принципі, сон 7-8 годин в середньому ( оце тільки нічні зміни перебивають все ), з тренуваннями то по самопочуттю , але намагаюсь не менше 4 разів в тиждень тренуватись.

Опубліковано:
эээ, не перекачайся там, а то тут ревнивые все :s093:

Ой там... ))) нема до чого ревнувати я слимак ще той, дорога досить довга у мене по переду )

Молодец! Не сдавайся! Я тоже так на судах где работаю начинал, из металлолома лепил.

Подякував 👍

Опубліковано:

Доброго дня, хотів лише сказати шо той ролик з ручками для вправ... Я нічого важчого не робив ще, думав буду 15 повторень на 5 підходів робити так як і всі вправи, ага . Набрався шо жаба мулу, хлопці зайшли в кімнату бо думали шо мене удав якийсь давить, ото сміху було. Ну я за ледве 25 разів в 5 підходах зробив, важко не те слово, може я шось не так роблю ? Відчуття на животі як хто кип"ятком облив і поясниця так само, тріцепс і плечі не так, але теж чую.

Опубліковано:

Я же тебе писал, посмотри обучалки, угробишь позвоночник, становую тоже до всирачки делаешь? Техника и постепенность- отсутствие травматизма.

Опубліковано:
Я же тебе писал, посмотри обучалки, угробишь позвоночник, становую тоже до всирачки делаешь?

Ні, станову я трохи вмію робити , рівна спина, гепа назад, плечі розведені і трмати штангу чим ближче до ніг. А відео подивитись треба напевно.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...