Franklin78 Опубліковано: 11 серпня 2021 Опубліковано: 11 серпня 2021 Это потому что роликом не делал раньше, там много мышц включается. Как привыкнешь немного- болеть не будет. У меня стальной из огромного подшипника- тяжелый ролик)
Starrпер Опубліковано: 13 серпня 2021 Опубліковано: 13 серпня 2021 Якщо є фінанси прикупи собі розбірні гантелі, навіть самі дешеві з блинами з бетону. Тоді зможеш суттєво урізноманітнити свої тренування. Вправ на гантелі для новичка багато, і будеш регулювати вагу снарядів на відміну від твоїх штанг!
Ramonez Опубліковано: 13 серпня 2021 Опубліковано: 13 серпня 2021 Якщо є фінанси прикупи собі розбірні гантелі, навіть самі дешеві з блинами з бетону. Тоді зможеш суттєво урізноманітнити свої тренування. Вправ на гантелі для новичка багато, і будеш регулювати вагу снарядів на відміну від твоїх штанг! Хороша ідея, але коли думаю за те шо мені прийдеться їх разом з валізами на свому горбу тягнути.... це мене відштовхує.
Ramonez Опубліковано: 13 серпня 2021 Опубліковано: 13 серпня 2021 Як думаєте , варто використати його пораду чи не варто ? Мене особисто насторожив соєвий соус.
Outlawif Опубліковано: 13 серпня 2021 Автор Опубліковано: 13 серпня 2021 Чем он тебя насторожил? С рисом самое то. Рис с яйцом и овощами, жратва как жратва. Вообще не понял что там особенного.
Franklin78 Опубліковано: 13 серпня 2021 Опубліковано: 13 серпня 2021 Хороша ідея, але коли думаю за те шо мені прийдеться їх разом з валізами на свому горбу тягнути.... це мене відштовхує. Если работаешь хотя-бы полгода, не вези их домой с собой, там бросай. Полгода тренировок стоят того.
Ramonez Опубліковано: 13 серпня 2021 Опубліковано: 13 серпня 2021 Если работаешь хотя-бы полгода, не вези их домой с собой, там бросай. Полгода тренировок стоят того. От отаке шось можу взяти, дорого правда, але точно потягну додому, бо жаба задавить ) https://allegro.pl/oferta/zestaw-hantli-2x2...rom-10898383339
Starrпер Опубліковано: 16 серпня 2021 Опубліковано: 16 серпня 2021 Посмотри, чувак показывает упражнения в домашних условиях, мне кажется может пригодится!
Ramonez Опубліковано: 1 вересня 2021 Опубліковано: 1 вересня 2021 Знову я до вас, слухайте хлопці, як мінімізувати вплив нічних змін на тіло ? Я знаю що кортизол сильно підвищується якщо не спиш вночі і взагалі це не є добре. Може хтось щось порадить ?
OlegRO Опубліковано: 1 вересня 2021 Опубліковано: 1 вересня 2021 если ты в режиме работаешь, то там ничего не повышается организм адаптируется под ночные смены может стрессонуть, если месяц спишь как нормальный человек, а потом две ночи подряд на дискотеке до утра))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз