Outlawif Опубліковано: 18 січня 2023 Автор Опубліковано: 18 січня 2023 -400 гр за день может быть только воды, так эксперименты не проводят ) Вы ровно тик-в-тик на 2к калорий посидите 2 недели к ряду и сравните результат ) Или на 3к, более показательно должно быть. потом оказалось Так и я ж о чем. Чаще люди переоценивают, или недооценивают объем жратвы, а думают что причина в чем-то другом.
marinacopy Опубліковано: 18 січня 2023 Опубліковано: 18 січня 2023 Та видимо фактор ещё в том что если сильно обожрусь то мне потом плохо((( а у него нет такой проблемы. Ну може действительно поджирает нормас пока я дрыхну)))
J'aime Tate Опубліковано: 21 лютого 2023 Опубліковано: 21 лютого 2023 ребята, хтось ходить в лосінах і рашгарді на тренування? бо я не можу зрозуміти, нашо то роблять. ну може лосіни то для тяг приємніше, де штанга по ногах, але ж на кожне тренування і + рашгард? чи він тіпа як жимова майка? чи просто подобається людям та і х з ними?
OlegRO Опубліковано: 21 лютого 2023 Опубліковано: 21 лютого 2023 я не хожу когда холодно под шорты лосины
J'aime Tate Опубліковано: 21 лютого 2023 Опубліковано: 21 лютого 2023 ні, в нас завжди тепло взимку і прохолодно влітку
Jus Опубліковано: 21 лютого 2023 Опубліковано: 21 лютого 2023 только в лосинах и хожу - мне в них удобнее
J'aime Tate Опубліковано: 21 лютого 2023 Опубліковано: 21 лютого 2023 я швидше про "ммашний" костюм, ніж про лосіни, з шортами на лосіни, рашгард, футболка, думав, може сенс який в цих обладунках ну добре, буду зубоскалить з недоммашників
Outlawif Опубліковано: 21 лютого 2023 Автор Опубліковано: 21 лютого 2023 Сатри чтоб кто-то из них настоящим ммашником не оказался, который в своей обычной форме еще качнуться заходит))
MaJ0r Опубліковано: 22 лютого 2023 Опубліковано: 22 лютого 2023 я швидше про "ммашний" костюм, ніж про лосіни, з шортами на лосіни, рашгард, футболка Це звичайни прикид для них. З кросфиту пішло вважаю. Теж так колись ходив але зараз лениво, шорти та футболки достатньо. Але якшо прохолодно у залі або багато тяг чи ТА вправ, лосини будуть дуже корисні(хоча в мене і гетри є)
J'aime Tate Опубліковано: 22 лютого 2023 Опубліковано: 22 лютого 2023 Сатри чтоб кто-то из них настоящим ммашником не оказался, который в своей обычной форме еще качнуться заходит)) та на здоров'я їм, там все так заставлено, що той прохід в ноги буде їхнім останнім в житті))
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз