VUBlack Опубликовано 23 марта, 2023 Опубликовано 23 марта, 2023 та шо та железяка может про памп знать)))
Finanse Опубликовано 23 марта, 2023 Опубликовано 23 марта, 2023 Якісь віруси мені зараз наскидаєш, я не буду відкривати то посилання))) А з чуваком ми пішли разом в зал і показав памп. Якийсь розгублений по роботі, просто туплю щоб словами пояснити. VUblack дякую, прям максимально конкретно, так і напишу йому
Finanse Опубликовано 23 марта, 2023 Опубликовано 23 марта, 2023 Всюди хакери) Я запощу скрін в інсту, надіюсь ти не проти
MaJ0r Опубликовано 24 марта, 2023 Опубликовано 24 марта, 2023 надіюсь ти не проти Finanse, то ти у чату GPT запитай )
bazuka79 Опубликовано 31 марта, 2023 Опубликовано 31 марта, 2023 Аби реально відчути, що таке памп, я пропоную спробувати методику тренування біцепсу по схемі "21". Тобто, траекторія підйому штанги діліться на три частини: від низу до прямого кута в локтях і виконується 7 повторів, після цього виконється 7 повторів від прямого кута до верху і на останок ще 7 підйомів у повній траекторії. Усього виходить 21 повторення, біцепс при цьому стає мов кам'яний і головне, приходить розуміння, що ж таке пампінг насправді.
UrriL Опубликовано 31 марта, 2023 Опубликовано 31 марта, 2023 Чуваку, с которым Ярослав ходит в зал).
Лифтер73 Опубликовано 3 апреля, 2023 Опубликовано 3 апреля, 2023 Пробовал эту методику, памп реальной классный. Если не ошибаюсь, она стала популярной благодаря Филу Хиту, он очень любил качать руки по методу 21
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти