Bund Опубликовано 25 мая, 2012 Опубликовано 25 мая, 2012 whey gold standart почему " " запрещен детям до 18 лет и беременным женщинам ??? Через хімічні добавки. Я маю на увазі піногасники, ароматизатори, барвники тощо.
Cell Опубликовано 25 мая, 2012 Опубликовано 25 мая, 2012 Через хімічні добавки. Я маю на увазі піногасники, ароматизатори, барвники тощо. Ще невідомо що в дитяче харчування бадяжать...
Bund Опубликовано 25 мая, 2012 Опубликовано 25 мая, 2012 Ще невідомо що в дитяче харчування бадяжать... Що бодяжать? Сироваткові та молочні білки, мальту, глюк, вітаміни, арахідонку та інші жирні кислоти. Плюс ще купу всякої мелюзги.
Cell Опубликовано 25 мая, 2012 Опубликовано 25 мая, 2012 Що бодяжать? Сироваткові та молочні білки, мальту, глюк, вітаміни, арахідонку та інші жирні кислоти. Плюс ще купу всякої мелюзги. я маю на увазі "піногасники, ароматизатори, барвники тощо"
yobilovus Опубликовано 25 мая, 2012 Опубликовано 25 мая, 2012 Ще невідомо що в дитяче харчування бадяжать... сьогодні зранку говорили по радіо що президент вважає дитяче харчування інтересом національної безпеки - будуть дотувати національних виробників і створять 7 лабораторій по контролю якості
Cell Опубликовано 25 мая, 2012 Опубликовано 25 мая, 2012 сьогодні зранку говорили по радіо що президент вважає дитяче харчування інтересом національної безпеки - будуть дотувати національних виробників і створять 7 лабораторій по контролю якості Особливої довіри його слова не викликають, на жаль.
Bund Опубликовано 25 мая, 2012 Опубликовано 25 мая, 2012 я маю на увазі "піногасники, ароматизатори, барвники тощо" Гарний піногасник - еспумізан. Якщо його не додаєш, то піняться дитячі суміші дуже добре. Інколи задрачує чекати. сьогодні зранку говорили по радіо що президент вважає дитяче харчування інтересом національної безпеки - будуть дотувати національних виробників і створять 7 лабораторій по контролю якості Я свого першого сина підгодовував "Детолактом". Зараз його немає. В чому причина не знаю. Але на ринку засилля неукраїнської продукції. Правда полтавський "Малюк" ще трепихається...
Cell Опубликовано 25 мая, 2012 Опубликовано 25 мая, 2012 Я свого першого сина підгодовував "Детолактом". Зараз його немає. В чому причина не знаю. Але на ринку засилля неукраїнської продукції. Правда полтавський "Малюк" ще трепихається... Це тому що Українське виробництво не потрібне нашим олігархам, в яких свої магазини з імпортними продуктами... Я вже мовчу про Російських та інших виробників, котрі скуповують наші заводи, позбуваючись таким чином конкуренції.
vlad_leo Опубликовано 25 мая, 2012 Опубликовано 25 мая, 2012 где брал? у себя в зале у знакомого.. он спорт питом приторговывает.. взял на пробу порцию ибо про щуку на форуме не одну станицу писали...
Рекомендуемые сообщения
Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать
Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий
Создать аккаунт
Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!
Зарегистрировать аккаунтВойти
Уже зарегистрированы? Войдите здесь.
Войти