Перейти до публікації

Глупые вопросы о спорте

Outlawif

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 13,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 198 публікацій

• OlegRO

OlegRO 845 публікацій

• 81eg

81eg 585 публікацій

• Valery

Valery 536 публікацій

Опубліковано:
whey gold standart почему " " запрещен детям до 18 лет и беременным женщинам ???

Через хімічні добавки. Я маю на увазі піногасники, ароматизатори, барвники тощо.

Опубліковано:
Через хімічні добавки. Я маю на увазі піногасники, ароматизатори, барвники тощо.

Ще невідомо що в дитяче харчування бадяжать...

Опубліковано:

Що бодяжать? Сироваткові та молочні білки, мальту, глюк, вітаміни, арахідонку та інші жирні кислоти. Плюс ще купу всякої мелюзги.

Опубліковано:
Що бодяжать? Сироваткові та молочні білки, мальту, глюк, вітаміни, арахідонку та інші жирні кислоти. Плюс ще купу всякої мелюзги.

я маю на увазі "піногасники, ароматизатори, барвники тощо"

Опубліковано:

сьогодні зранку говорили по радіо що президент вважає дитяче харчування інтересом національної безпеки - будуть дотувати національних виробників і створять 7 лабораторій по контролю якості

Опубліковано:
сьогодні зранку говорили по радіо що президент вважає дитяче харчування інтересом національної безпеки - будуть дотувати національних виробників і створять 7 лабораторій по контролю якості

Особливої довіри його слова не викликають, на жаль.

Опубліковано:
я маю на увазі "піногасники, ароматизатори, барвники тощо"

Гарний піногасник - еспумізан. Якщо його не додаєш, то піняться дитячі суміші дуже добре. Інколи задрачує чекати.

Я свого першого сина підгодовував "Детолактом". Зараз його немає. В чому причина не знаю. Але на ринку засилля неукраїнської продукції. Правда полтавський "Малюк" ще трепихається...

Опубліковано:
Я свого першого сина підгодовував "Детолактом". Зараз його немає. В чому причина не знаю. Але на ринку засилля неукраїнської продукції. Правда полтавський "Малюк" ще трепихається...

Це тому що Українське виробництво не потрібне нашим олігархам, в яких свої магазини з імпортними продуктами...

Я вже мовчу про Російських та інших виробників, котрі скуповують наші заводи, позбуваючись таким чином конкуренції.

Опубліковано:
где брал?

у себя в зале у знакомого.. он спорт питом приторговывает.. взял на пробу порцию ибо про щуку на форуме не одну станицу писали...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...