Перейти к содержанию

Глупые вопросы о спорте

Рекомендуемые сообщения

• Ответов 13.3 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Топ авторов темы

• Outlawif

Outlawif 1198 публикаций

• OlegRO

OlegRO 845 публикаций

• 81eg

81eg 585 публикаций

• Valery

Valery 536 публикаций

Опубликовано
whey gold standart почему " " запрещен детям до 18 лет и беременным женщинам ???

Через хімічні добавки. Я маю на увазі піногасники, ароматизатори, барвники тощо.

Опубликовано
Через хімічні добавки. Я маю на увазі піногасники, ароматизатори, барвники тощо.

Ще невідомо що в дитяче харчування бадяжать...

Опубликовано

Що бодяжать? Сироваткові та молочні білки, мальту, глюк, вітаміни, арахідонку та інші жирні кислоти. Плюс ще купу всякої мелюзги.

Опубликовано
Що бодяжать? Сироваткові та молочні білки, мальту, глюк, вітаміни, арахідонку та інші жирні кислоти. Плюс ще купу всякої мелюзги.

я маю на увазі "піногасники, ароматизатори, барвники тощо"

Опубликовано

сьогодні зранку говорили по радіо що президент вважає дитяче харчування інтересом національної безпеки - будуть дотувати національних виробників і створять 7 лабораторій по контролю якості

Опубликовано
сьогодні зранку говорили по радіо що президент вважає дитяче харчування інтересом національної безпеки - будуть дотувати національних виробників і створять 7 лабораторій по контролю якості

Особливої довіри його слова не викликають, на жаль.

Опубликовано
я маю на увазі "піногасники, ароматизатори, барвники тощо"

Гарний піногасник - еспумізан. Якщо його не додаєш, то піняться дитячі суміші дуже добре. Інколи задрачує чекати.

Я свого першого сина підгодовував "Детолактом". Зараз його немає. В чому причина не знаю. Але на ринку засилля неукраїнської продукції. Правда полтавський "Малюк" ще трепихається...

Опубликовано
Я свого першого сина підгодовував "Детолактом". Зараз його немає. В чому причина не знаю. Але на ринку засилля неукраїнської продукції. Правда полтавський "Малюк" ще трепихається...

Це тому що Українське виробництво не потрібне нашим олігархам, в яких свої магазини з імпортними продуктами...

Я вже мовчу про Російських та інших виробників, котрі скуповують наші заводи, позбуваючись таким чином конкуренції.

Опубликовано
где брал?

у себя в зале у знакомого.. он спорт питом приторговывает.. взял на пробу порцию ибо про щуку на форуме не одну станицу писали...

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...