Cell Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 Становись хоть Филом Хитом мне то какая разница. ТОЛЬКО мезоморфом тебе не стать. Ну и х.. на тех мезоморфов )) Нам и так хорошо))
Bund Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 Що значить х.. на них. Я тобі дам зараз....
Cell Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 х... - хай собі будуть (переклад). А ти счастливчик, я так зрозумів?
dj_doom Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 Cranes Bill Extract это 1,3-диметиламиламин или таки разное? З.Ы. стало интересно из-за гугленья - на разор8 нашел два варианта состава https://proflexsports.com/mm5/graphics/0000...RAZOR8facts.jpg https://www.popeyescanada.com/images/InfoPa...powder-info.gif
Евгений Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 х... - хай собі будуть (переклад). А ти счастливчик, я так зрозумів? можно совет-купи себе 3 пачки пропианта фармак.и через день по кубику.порадуй себя и жену. хуже не будет.зато все будет гуд в постеле и в зале и в зеркале. ровно на месяц
OHIXA Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 Ну и х.. на тех мезоморфов )) Альо гараж! На кого булку крошишь? Що значить х.. на них. Я тобі дам зараз.... +1
Cell Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 можно совет-купи себе 3 пачки пропианта фармак.и через день по кубику.порадуй себя и жену. хуже не будет.зато все будет гуд в постеле и в зале и в зеркале. ровно на месяц Да у меня и так все не плохо. Просто спешу очень. Хочется быстрый результат. Все мало и мало. Характер дурацкий наверное)
Cell Опубліковано: 9 серпня 2012 Опубліковано: 9 серпня 2012 (змінено) Знаю, что стартовать в 30 дело не благодарное. Но, я же не на сцену готовлюсь... P.S. сам ты сладенький Змінено 9 серпня 2012 користувачем Cell
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз