Перейти до публікації

Глупые вопросы о спорте

Outlawif

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Проще глюкозу с аминками смешивать и пить во время и после трени.

Я еще туда аргинин бросаю.

неее аминки нельзя ))

а ред бул чистая химия))

без примеси мяса

• Відповіді 13,3 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

1198

• OlegRO

845

• 81eg

585

• Valery

536

Кращі автори в цій темі

• Outlawif

Outlawif 1 198 публікацій

• OlegRO

OlegRO 845 публікацій

• 81eg

81eg 585 публікацій

• Valery

Valery 536 публікацій

Опубліковано:

тогда проще вообще не заморачиваться со спорт питом.

Парняга скорее всего просто следует совету диетолога.

И хочет похудеть

Опубліковано:
а аминки из чего делают?

vsmark, прости этого глупого мясоеда))

Кстати, хороший вопрос.

Не натыкался на информацию с чего их там делают. Тот же глутамин. Неужели из животного белка? Не знаю. Но сомневаюсь.

Опубліковано:
Кстати, хороший вопрос.

Не натыкался на информацию с чего их там делают. Тот же глутамин. Неужели из животного белка? Не знаю. Но сомневаюсь.

молочко. что есть животного происхождения. что неприемлимо для веганства, если я правильно помню.

Из животного белка, из мяса, есть какие-то аминки у юниверсала и какая-то ещё фирма типа канивар...не помню уже.

Опубліковано:

амины делают с помощью гидролиза белка.

По идее из сои тоже должны быть

Опубліковано:
амины делают с помощью гидролиза белка.

По идее из сои тоже должны быть

ты хоть понял что сказал?))

Опубліковано:
молочко. что есть животного происхождения. что неприемлимо для веганства, если я правильно помню.

Из животного белка, из мяса, есть какие-то аминки у юниверсала и какая-то ещё фирма типа канивар...не помню уже.

Чим відрізняється пептид глютаміну від чистого L- глютаміну ?

Пептид глютаміну є натуральною добавкою, отриманою з відібраного насіння зернових. Завдяки пептидовому зв’язку, чистий L-глютамін звільняється систематично у відповідній дозі, завдяки якій протягом декількох годин підтримується високий анаболізм організму (будуючий стан). Керуючись досвідом професійних культуристів, знаємо, що пептид краще за все додавати до інших добавок, тобто білка сиворотки, вуглеводнево – білкових препаратів, чистих вуглеводів або навіть до звичайної їжі. Він легко розчиняється і отримуємо їжу з максимальним вмістом глютаміну. Натомість L-глютамін це синтетично (подібно як креатин) виготовлений препарат. При разовому застосуванні у високій дозі швидко метаболізується, переробляється і виводиться. Приймання чистого L-глютаміну має сенс тільки при дуже частому застосуванні (через кожну 1 годину) i застосуванні малих доз бл.1-2 г. Найважливішим періодом коли можна віддати перевагу L-глютаміну на користь пептиду це період безпосередньо після тренінгу, якщо дефіцит глютаміну найбільший i необхідно швидко постачити велику дозу чистого глютаміну, навіть 10г.

https://fit-trec.com.ua/ua/content/peptide-...ne-powder-400-g

Опубліковано:
ты хоть понял что сказал?))

Ну так просвети о мудрец

Опубліковано:
Стаж уже какой есть такой есть .. :) посмотрим что будет через пол года.

в принципе с востанволением пробелм небыло ..

Вместо ред була фреш из свеклы , яблок селеры и имбиря.. бодрит неитмоверно

первый день после еле двигаюсь . на второй всё нормально хочется опять на тренировку.. )

Навіть не уявляю як тебе попре після гарного стейка.

А якщо серйозно, то краще ставай класичний вегетаріанцем. Так хоч збалансоване харчування можеш отримати.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...