Егорычъ Опубліковано: 18 вересня 2012 Опубліковано: 18 вересня 2012 а как это может помочь? вроде же наоборот незнаю как но мне помогает.думаю проверить опытным путем не трудно как будет лучше для тебя
Valery Опубліковано: 18 вересня 2012 Опубліковано: 18 вересня 2012 какие рекомендации по преминению ляного масла? Не юзать через заднепроходное отверстие :bm:
OHIXA Опубліковано: 18 вересня 2012 Опубліковано: 18 вересня 2012 ,40,80,160... ... так и обкакаться недолго :viannen_60:
Cardopusher Опубліковано: 18 вересня 2012 Опубліковано: 18 вересня 2012 ... так и обкакаться недолго :viannen_60: блиииин я уже(((( Авторитету аутлава доверился.
Outlawif Опубліковано: 18 вересня 2012 Автор Опубліковано: 18 вересня 2012 Так это, через запятую - не значит подряд. Надо выбрать число себе по потребностям. Но только одно из ряда... Кстати сегодня я втопил 100гр льняного масла.
Ark Опубліковано: 19 вересня 2012 Опубліковано: 19 вересня 2012 Кстати сегодня я втопил 100гр льняного масла. пояснение для кардопушера, Аутлав на кето, и у него идет повышенное потребление белка и жиров.
Bund Опубліковано: 19 вересня 2012 Опубліковано: 19 вересня 2012 ты шо, столька букаф... :bl: основные рекомендации с утра и/или вечером, по 5,10,20 мл Стосовно ранку. Я би не радив вранці. Разок вивернуло. З тих пір мені на цю олію як пороблено. Не можу її жерти. Точніше кажучи, не неможу, а не хочу.
yobilovus Опубліковано: 19 вересня 2012 Опубліковано: 19 вересня 2012 я її запивав лимонним нектаром - продається під маркою Сандора - добре перебиває присмак олії в роті
Outlawif Опубліковано: 19 вересня 2012 Автор Опубліковано: 19 вересня 2012 Стосовно ранку. Я би не радив вранці. Разок вивернуло. З тих пір мені на цю олію як пороблено. Не можу її жерти. Точніше кажучи, не неможу, а не хочу. Заедай, запивай. Ее не обязательно чистоганом, и не обязательно на голодный желудок. Перекусил - хряснул, заел чем-нибудь вкусненьким. Я вот щас из бутылки прямо хлебаю и не воротит )) Дело привычки.
Bund Опубліковано: 19 вересня 2012 Опубліковано: 19 вересня 2012 Заедай, запивай. Ее не обязательно чистоганом, и не обязательно на голодный желудок. Перекусил - хряснул, заел чем-нибудь вкусненьким. Я вот щас из бутылки прямо хлебаю и не воротит )) Дело привычки. Та я так і пив її. Поснідав добре, ну і ложечка олійки. Тепер правда думаю, що варто додавати в раціон. Вагаюся між риб'ячим жиром і льняною.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз